Šefik Džaferović, potpredsjednik stranke

U subotu isključenje Sokolovića i Ahmetovića iz SDA

Front10.05.17, 19:57h

U subotu isključenje Sokolovića i Ahmetovića iz SDA
Džaferović kaže da, što se tiče dvojice kolega Sokolovića i Ahmetovića koji su na posljednjoj sjednici Predsjedništva SDA dobili ukor, oni su svoje kazali formiranjem kluba

 

Komentarišući osnivanje novog kluba "Nezavisni blok" u kojem su Senad Šepić, Salko Sokolović i Sadik Ahmetović, potpredsjednik SDA Šefik Džaferović je rekao kako je jedan od njih (op.a. Šepić) isključen iz SDA i na žalost, nastavit će koristiti mandat koji je dobio od SDA.

 

"Niko od nas ne bi dobio mandat da nije bio na listi SDA. To jeste mandat zastupnika, ali on je to dobio na listi SDA", rekao je Džaferović.

 

Kaže da, što se tiče dvojice kolega Sokolovića i Ahmetovića koji su na posljednjoj sjednici Predsjedništva SDA dobili ukor, oni su svoje kazali formiranjem kluba.

 

"Oni su praktički sami izašli iz SDA, sami se isključili, a o tome će Predsjednštvo SDA na narednoj sjednici", rekao je Džaferović.

 

Džaferović je rekao da je sjednice Predsjedništva SDA u subotu i da bi na toj sjednici Ahmetović i Sokolović mogli biti isključeni iz Stranke, prenosi TV1.

 

(Vijesti.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

***************************************

Pogledajte bonus VIDEO - Hoki lovi Dolče Gabanu u Sarajevu

 

 

 

 Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!