VIDEO/ Nastavlja borbu s rakom

Donna Ares objavila potresan video iz bolničke sobe

Lifestyle07.03.17, 11:18h

Donna Ares objavila potresan video iz bolničke sobe
Zbog svojih pozitivnih poruka unatoč teškoj životnoj situaciji, pjevačica oduševljava svojom borbenosti, hrabrosti i pozitivnim duhom

 

Od trenutka kada je prije dvije godine saznala da boluje od raka grlića maternice, Donna Ares odlučila je da će se svim sredstvima boriti protiv te opake bolesti.

 

Iako se krajem prošle godine ponadala da se raka riješila, Donna je u januaru krenula u novu bitku, a ovih je dana započela i s drugom kemoterapijom.

 

Na Instagramu je objavila video iz bolničke sobe koji je rastužio njene obožavatelje.

 


- Bilježim svaki početak terapije i ovaj ubod i onog momenta kad ga zabilježim za mene je kemoterapija već prošlost. Objavim video da ostane zabilježeno u mom Insta dnevniku, a možda će i ohrabriti nekog tko se nalazi u istoj situaciji, a ne zna šta ga čeka. I druga će još malo biti gotova... tako će i treća, četvrta... peta, šesta... al onda de sjetim da ih je bilo preko deset, da su trajale od 8-12 sati, da su bile duplo jače od ove i bude mi trenutno lakše - napisala je.

 

Zbog svojih pozitivnih poruka unatoč teškoj životnoj situaciji, pjevačica oduševljava svojom borbenosti, hrabrosti i pozitivnim duhom.

 

Nakon kemoterapije, Donna je napisala:

 

- Danas je sve dobro prošlo! Druga!! Gotovo! Kad tri godine živis po bolnicama to postane normalno okruženje. A kad si nevidljivi invalid i doživotno i svakodnevno ovisan o medicinskim pomagalima (o tome vam nisam jos ništa pričala) onda pogotovo! Ali opet, kad čovjek pogleda ove slike ne bi pomislio ni na rak, ni na bolest, ni da mi je 40 godina, ni da mi nešto nedostaje, niti da u tom trenutku primam kemoterapiju! Kad pobijedimo strah i sami sebe, možemo pobijediti sve, uz puno ljubavi, vjere, prirode i naravno medicine!!!

 

A post shared by Donna Ares (@donnaares) on

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook