DEEN BACKOVIĆ STAO U ODBRANU SVOG KOLEGE

E, moj Edo, sad znaš kako je kad te vrijeđaju i mrze - a bez razloga!

Hronika13.08.14, 16:07h

E, moj Edo, sad znaš kako je kad te vrijeđaju i mrze - a bez razloga!
Bh. pjevač i modni dizajner Fuad Backović-Deen nije se libio da javno pruži podršku svom kolegi Edu Maajci, uprkos uvredljivim stihovima koje je popularni reper nekoć ispjevao na njegov račun. Deen je svoj komentar objavio na svom Facebook profilu...

 

Eh da... Ko bi rekao da ću jednog dana javno pružiti podršku kolegi koji je ne baš tako davno itekako podržavao i širio mržnju i diskriminaciju, aludirajući na moju navodnu seksualnost stihovima:


"Eno i Deena u mraku, sjaji mu se čelo,
na njem žensko odijelo i od sperme bijelo"...


Izvrijeđao je on tu i mnoge druge svoje kolege i to je radio vrlo često na vrlo ružan način... Danas je i sam zrtva vrijeđanja i diskriminacije zbog braka sa suprugom jevrejske vjeroispovijesti...


Dragi moj kolega, tebi na čast tvoji stihovi, uvrede i netrpeljivost, a vas koji pozivate na linč i vrijeđate mu suprugu samo zato što je druge vjere, i svrstavate je zbog toga u isti koš sa ubicama, neka je SRAMOTA!!!


Do juče ste skakali uz Edine stihove i dizali ga u nebesa, a danas ga proklinjete zbog toga što voli ženu druge vjere koja nije popularna zbog situacije u Gazi. Svašta procitam pa tako i vaše citate Hitlera... Odvratno da ne može biti odvratnije!!!


U svakom ratu i sukobu stradaju samo nevini i nedužni ljudi zarad bolesne ideologije pojedinaca i šake bolesnih sljedbenika, što nam nikako ne daje za pravo da zbog toga zločincima nazivamo kompletne nacije!!!


Zapamtite: Nije svaki musliman i Bošnjak dobar čovjek (dalekoooo, dalekoooo od toga), nije svaki Srbin četnik, nije svaki Hrvat ustaša i nije svaki Jevrej zločinac!!!

Prestanite da vrijeđate ljude zbog loših pojedinaca!!! Otvorite te vaše ograničene umove i prestanite da slijepo vjerujete svemu što vam se "servira"!!!


Idite, upoznajte svijet, aman zaman... Među svima nama se kriju i dobri i loši, to nema veze ni sa vjerom ni sa nacijom!

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook