SANDŽAČKI MUFTIJA SMRT ZA ŽENE

Luksuz po šerijatu: Muamer Zukorlić voza BMW, ima dvije supruge, a ljubi 18 godina mlađu novinarku Belkisu...

Arhiva14.11.13, 15:37h

Osladilo mu se: Zukorlić već izvjesno vrijeme u javnoj vezi s novinarkom TV Sandžak Belkisom Crnovršanin (25), s kojom je išao na putovanje u Istanbul, iako već ima dvije zvanične supruge, piše Kurir

Muftija Zukorlić sa prvom ženomMuftija Muamer Zukorlić (43) već izvjesno vrijeme je u vezi s novinarkom TV Sandžak Belkisom Crnovršanin (25), koja bi, kažu dobro obaviješteni izvori Kurira iz Novog Pazara, uskoro mogla da mu postane i treća supruga! Naime, sandžački muftija već ima dvije žene, što je prema muslimanskom zakonu - šerijatu - dozvoljeno.

Muftijina nova ljubav Belkisa Crnovršanin

Kandidatkinja za treću suprugu Belkisa Crnovršanin bila je student na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru, ili kako ga zovu - muftijinom fakultetu, a svojevremeno je zaposlenje na televiziji Jedinstvo, koju su opet zvali i muftijina televizija, dobila upravo zahvaljujući poznanstvu sa ovim vjerskim poglavarom. Iako ima dvije supruge, muftija ne krije vezu sa svojom novom izabranicom.

Ljubav s fakulteta

Kako saznaje Kurir, kandidatkinja za treću suprugu Belkisa Crnovršanin bila je student na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru, ili kako ga zovu u Novom Pazaru - muftijinom fakultetu, a svojevremeno je zaposlenje na televiziji Jedinstvo, koju su opet zvali i muftijina televizija, dobila upravo zahvaljujući poznanstvu sa ovim vjerskim poglavarom. Iako ima dvije supruge, muftija ne krije vezu sa svojom novom izabranicom.

- Muftija i Belkisa se ne kriju, za njihovu vezu zna cio Novi Pazar. Muftija joj je kupio auto „ford fokus“, čija je vrednost oko 3.000 eura. Belkisa nosi najmoderniju odjeću, obuću i nakit, što, naravno, svima upada u oči jer joj je plata na televiziji na kojoj radi oko 200 eura, a nije dijete iz situirane porodice - kaže jedan od ljudi iz Zukorlićevog okruženja i dodaje da je lijepa Belkisa navodno već bila udata u Tutinu.

- Njih dvoje su nedavno bili i na zajedničkom odmoru - gdje drugo nego u Istanbulu, zbog čega se posle po Pazaru pričalo da su se tamo i vjenčali - dodaje sagovornik Kurira.

O raskalašnom ljubavnom životu glavnog muftije nedavno je pisao i sarajevski Dnevni avaz, a prema pisanju ovog lista, izvesna B. C. mu je postala treća supruga! Pored nje, navodi se dalje u tekstu, muftija je blizak i sa izvesnom A. Z. L. iz Novog Pazara i N. R. iz Priboja.

Smrt za žene

Prijetnje, džipovi, luksuz...

- Na obeležavanju 15 godina od zločina u Srebrenici pojavio se sa četiri BMW džipa X5;
- Udario pesnicom u lice Bekira Makića u svom kabinetu, inače svog nekadašnjeg saradnika:
- Prijetio tadašnjem predsjedniku Borisu Tadiću (2010. godine) da se ne igra vatrom;
- Miješa se u politički život;
- Poznat po luksuznom načinu života, nikad nije otkrio ko to finansira.

- Postoji prepiska N. R. iz Priboja s njim, ali je to zataškano. Ko će ga znati koliko tu ima žena. Mislite da njega zanima šta mu neko kaže? On radi šta on hoće - navodi se u tekstu sarajevskog dnevnika.

U više navrata smo pokušali da dobijemo izjavu Belkise Crnovršanin, ali ona nije odgovarala na pozive niti na poruku s konkretnim pitanjem. Na naše pozive juče nije odgovarao ni muftija, piše Kurir.

(Kurir/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook