SARAJEVO/ NOVE USLUGE U T3 SHOPU

T3 Air bežični internet - veće brzine, još povoljnije cijene!

Arhiva14.01.13, 10:24h

Od maja prošle godine, T3 d.o.o. pored dobro poznatih usluga telefonije, pruža i usluge interneta. T3 Net, brzi bežični Internet baziran na CDMA tehnologiji je za kratko vrijeme pronašao svoje mjesto kod mnogih korisnika. U pitanju je USB modem za bežični Internet, koji omogućava pristup intenetu bilo gdje na širem području Sarajeva

Pored T3 Neta, T3 d.o.o. od uvodi i novu uslugu: T3 Air bežični internet.

 

T3 Air je kućna konekcija, kreirana da ispuni potrebe svakog domaćinstva, a pored stablnosti i  brzine, prednost ove usluge je cijena. U ponudi su 3 paketakreirana na osnovu Vaših potreba uz najveće upload brzine trenutno dostupne na tržištu. Usluga je dostupna već od 17 KM mjesečno.

T3_bežični internet

Pored toga T3 je kreirao MIX pakete, gdje za 20 KM mjesečno korisnici mogu dobiti brzi Internet i usluge fiksne telefonije.

T3_bežični internet

U cilju pružanja što raznovrsnije ponude, korisnicima je data mogućnost kombinovanja svih T3 usluga, gdje za samo 40 KM mjesečno korisnik dobija uslugu fiksne telefonije, kućnu konekciju i T3 Net USB modem.

Pored paketa za fizička lica, T3 d.o.o. je svoju ponudu proširio i paketima za pravna lica po najpovoljnijim cijenama na tržištu. Za sve kompanije koje žele ostvariti uštedu, a pri tome imati brzu i stabilnu Internet konekciju, u ponudi su paketi brzine 8/1 već od 35 KM mjesečno, ili MIX paket T3 Air + T3 Tel već od 38 KM mjesečno. Bitno je naglasiti da uzimanjem jednog od ovih paketa, korisnici ostvaruju posebne pogodnosti, kao i znatno niže cijene telefoniranja u BiH i inostranstvu.

Za više informacija, svi zainteresovani se mogu obratiti ljubaznim usposlenicima u T3 shopu, ul. Radićeva br. 8, na broj telefona 033 911 001, ili potrebne informacije potražiti na već poznatom web sajtuwww.t3t.ba.

 

T3 usluge od sada su dostupne u „Prestigio“ prodajnim mjestima u centrima Alta i Mercator u Ložioničkoj ulici u Sarajevu.

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook