FOTO RAPORT/ACA LUKAS ZAPALIO SARAJEVO

Ni suzavac ni protesti nisu spriječili da Zetra bude puna do posljednjeg centimetra...

Arhiva16.12.12, 01:59h

Folk ludilo u glavnom gradu BiH... Olimpijska Zetra doslovno ispunjena do posljednjeg centimetra... Voljeli ga ili ne, činjenice su nepobitne - Aca Lukas održao je slavodobitni koncert u Sarajevu i pokazao zašto je jedna od najvećih estradnih zvijezda regiona. FOTO RAPORT sa lica mjesta!

Koncert Ace Lukasa u SarajevuCifre su cifre, a činjenice - činjenice. Da li je u sarajevskoj Zetri protekle večeri bilo 15.000 ljudi, nešto više ili nešto manje, uopće nije važno. Doslovno krcata olimpijska dvorana lomila se pod raspjevanom publikom koja je, malo je reći, u transu pratila neprikosnovenu srbijansku folk zvijezdu.
Koncert Ace Lukasa u Sarajevu

Iako su danima prije koncerta Ace Lukasa u Sarajevu plamteli protesti, doduše slabašni, rijetkih pojedinaca koji su smatrali da popularnom pjevaču nije mjesto u bh. prijestolnici, među kojima su najglasniji bili članovi 'Saveza udruženja boraca Patriotske lige Kantona Sarajevo', ništa nije moglo spriječiti da Zetra bude ispunjena doslovno do posljednjeg centimetra. Ni suzavac koji je neposredno pred početak koncerta bačen pred jedan od ulaza u dvoranu.

A zašto je tako, slike govore više od riječi! POGLEDAJTE FOTOGALERIJU!


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook