Seminar je realiziran po najsavremnijim metodama edukacije i polaznici seminara us posjetili fabrike koje se bave proizvodnjom i preradom hrane. U toku seminara polaznici su konkretno rješavali pitanja iz oblasti standardizacije, implementacije standarda i audita.
Seminar su uspješno završili Bajramović Amir-PAK Centar d.o.o., Kurgaš Enver, Smajlović Asmir-Brovis d.d., Pinjo Vedad, Ćeremida Ismar- UNDP BiH, Pašalić Damir-CET BAH d.o.o., Jasenka Sabljica Spanish market d.o.o, Kalamujić Afad-INTERCAMP d.o.o., Bulubulušić Amela, Vileš Adela, Halilović Haris, Hodžić Zlate, Smajić Melita, Kulović Harun, Kerim kraljić PPF i Hamid Kujraković Boms-expo.
Znanje stečeno na ovom seminaru i certifikat "Stručni savjetnik za kvalitet i sigurnost hrane" omogućava primjenu stečenih znanja na svojim radnim pozicijama i rad kao auditori i konsultanti u prehrambenoj industriji.
Ovaj seminar takođe će dopinijeti da nadzor nad hranom OD POLJA DO STOLA koja se konzumira u Bosni i Hercegovini bude kvalitetniji i da je edukacija kadrova ispravan put na jačanju kvaliteta hrane koju konzumiramo.
- Odviše Često čekamo da se problemi pojave prije nego ih počnemo rješavati. Preveliki broj kompanija predugo čeka na prihvatanje svega onoga što certifikacija može ponuditi. Djelujući proaktivno zajedno sa SGS-om možete dobiti tačno usmjeren i dinamičan pristup prema dostizanju dodatne vrijednosti, poboljšanom nastupu, te dobivanju stvarne konkurentne prednosti - kazali su organizatori seminara.
(DEPO/dg)
PODIJELI NA
Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook