u Hotelu Hills u Sarajevu

Otvoren najveći stručni događaj za ugostitelje u Bosni i Hercegovini

Biznis Klub19.02.25, 12:22h

Otvoren najveći stručni događaj za ugostitelje u Bosni i Hercegovini
HUBiH2025 je prava prilika za sve profesionalce u ugostiteljstvu da unaprijede svoje vještine i prošire svoje mreže kontakata

 

 


Danas je u Hotelu Hills u Sarajevu otvoren najveći stručni događaj za ugostiteljstvo u BiH, Masterclassovi i konferencija HUBiH2025. Ovaj prestižni događaj, koji okuplja stručnjake i profesionalce iz različitih oblasti ugostiteljstva, započeo je serijom Masterclassova i konferencijom. 

 

masterclass-hubih-4


Učesnici imaju priliku da unaprijede svoja znanja i vještine kroz edukativne programe koje vode renomirani stručnjaci iz ugostiteljske industrije, kao što su: Tom Gretić, kuhar; Nermin Hodžić, kuhar; Goran Kočiš, kuhar; Nemanja Petrović, slastičar; Davor Milić, pizza majstor; Nik Oroši, barista; Nebojša Lazarević, barmen; Dominik Bečvardi, barmen; Mario Meštrović, sommelier.

 

masterclass-hubih-2


Konferencija za ugostitelje počela je u 11 sati, a među učesnicima su bili: Almir Mukača, kuhar/menadžer; Denis Memić, F&B specialist; Elva Halilović, menadžer prodaje i marketinga; Marija Vukoja, general manager Hajdučke vrleti Blidinje; prof. dr Marijana Semić Šećibović; Refik Šećibović, akademik; Nermina Sefer, direktorica Hotela Hills; Doc. dr Snežana Gagić Jaraković, konsultant i trener agencije za edukaciju ugostitelja "Five star experience". 

 

masterclass-hubih-3


U sklopu događaja, predstavljen je i izložbeni prostor, gdje posjetioci imaju priliku da se upoznaju sa najnovijim proizvodima i trendovima u horeca sektoru. Događaj će trajati do večeras, a izložbeni prostor bit će otvoren do 18 sati.


HUBiH2025 je prava prilika za sve profesionalce u ugostiteljstvu da unaprijede svoje vještine i prošire svoje mreže kontakata. 

 

masterclass-hubih-5

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook