Radit će od 10:00 do 22:00h

Taco Bell na Ilidži otvorio svoj prvi restoran u BiH

Biznis Klub17.10.24, 18:12h

Taco Bell na Ilidži otvorio svoj prvi restoran u BiH
Nova lokacija na Ilidži će unaprijedit strateški plan kompanije Taco Bell za proširenje prisustva u regionu Balkana

 

 

Taco Bell je danas otvorio vrata svog prvog restorana na Ilidži u Sarajevu, što predstavlja veliku prekretnicu u međunarodnoj ekspanziji Taco Bella, označavajući prvo pojavljivanje ovog brenda na Balkanu.

 

- Dolazak Taco Bella u Sarajevo je ključni korak u našoj međunarodnoj putanji rasta. Dinamično tržište Bosne i Hercegovine nudi nam jedinstvenu priliku da se povežemo sa novim kupcima i proširimo svoje prisustvo na Balkan - rekao je Ian Cranna, generalni menadžer Taco Bella za Evropu.

 

Nova lokacija na Ilidži će unaprijedit strateški plan kompanije Taco Bell za proširenje prisustva u regionu Balkana, a i šire. Bosna i Hercegovina je pokazala snažan rast u sektoru  brze i ležerne konzumacije hrane, a Sarajevo, kulturno i poslovno središte, predstavlja značajnu priliku za brend.
 

Poznat po svojoj jedinstvenoj ponudi i jelovniku inspirisanom Meksikom, Taco Bell će predstaviti svoje prepoznatljive artikle, uključujući razne tacose, buritose, nachos, quesadillas i još mnogo toga. Novi restoran, koji se nalazi na adresi Mustafe Pintola 2D, otvoren je u 10 sati. Na dan otvaranja, 17. oktobra, prvih 100 kupaca uz narudžbu je dobilo i besplatan Crunchy Taco.

 

Restoran će raditi sedam dana u sedmici, od 10:00 do 22:00h, a uposleno je 35 osoba. 

 

(DEPO PORTAL/au)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook