reper u nemilosti

P. Diddy se oglasio na društvenim mrežama prvi put nakon hapšenja zbog niza optužbi za gnusna zlodjela

Showbizz16.10.24, 12:19h

P. Diddy se oglasio na društvenim mrežama prvi put nakon hapšenja zbog niza optužbi za gnusna zlodjela
P.Diddy suočava se s novim optužbama za silovanje, seksualno zlostavljanje i seksualni napad nakon niza novih tužbi podnesenih u ponedjeljak


 


Kontroverzni reper Sean Combs, odnosno P.Diddy tema je u svjetskim medijima, a njegovo ponašanje mnoge je šokiralo. Sean je optužen za brojne gnusne radnje, a sada se prvi put nakon hapšenja oglasio na društvenim mrežama, na opće iznenađenje nakon što je pao u nemilost javnosti. 


Naime, na njegovom Instagram profilu objavljena je fotografija njegove kćeri Love Sean, kojoj je čestitao rođendan. "Sretan rođendan! Tata te voli", napisao je Diddy pored fotke male djevojčice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOVE (@diddy)


P.Diddy suočava se s novim optužbama za silovanje, seksualno zlostavljanje i seksualni napad nakon niza novih tužbi podnesenih u ponedjeljak. Dvije žene i četiri muškarca podnijeli su najmanje šest tužbi saveznom sudu u New Yorku. Optužbe sežu od 1995. do 2021. godine. Neimenovani tužitelji tvrde da su se neki od napada dogodili na Diddyjevim zabavama, na kojima su bile slavne osobe i glazbenici.


(DEPO PORTAL/jk)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook