u Domu mladih KSC Skenderija

EX-YU Rock Centar organizuje humanitarni koncert za pomoć poplavljenim područjima

Zabava16.10.24, 11:50h

EX-YU Rock Centar organizuje humanitarni koncert za pomoć poplavljenim područjima
Ulaz na koncert iznosi 5 KM, a publika je pozvana da se priključi ovoj plemenitoj akciji i kroz muziku pruži podršku onima kojima je ona sada najpotrebnija

 

 

 
Ex-Yu Rock Centar organizuje i poziva na „Humanitarni koncert za ljude iz poplavljenih područja“ koji će se održati u četvrtak, 17. oktobra, s početkom u 19:00 sati, u Domu mladih KSC Skenderija. 


Ovaj događaj će okupiti dobar dio sarajevske alternativne muzičke scene koja se rado odazvala kako bi na svoj način doprinjeli u prikupljanju sredstava za one koji su pogođeni nedavnim poplavama. Koncert je organizovan u saradnji s udruženjem Pomozi.ba, a sav prihod od ulaznica bit će usmjeren za pomoć ugroženima. 


- Muzičari su pokazali solidarnost svojim velikim odzivom, a sada je na svima nama da učinimo isto. Muzika je univerzalni jezik koji ujedinjuje ljude, pa hajde da zajedno sakupimo što više sredstava za naše sugrađane – poručili su iz Ex-Yu Rock Centra. 

 

ex-yu-rock-centar-koncert


Na sceni će se izmijeniti 13 sarajevskih bendova i muzičara, uključujući: BS Stories, Fonofobiju, Domine, Ehoton, Ozmood Pinglewood, Pop Rock Školu Sarajevo, Radno vrijeme, Muhameda Trnku – Mukija, Amor Fati, Brunette, Noćni Voz, Ayse i Paralizu buđenja. 


Publika može očekivati bogat program koji će pokriti različite muzičke žanrove. 


Ulaz na koncert iznosi 5 KM, a publika je pozvana da se priključi ovoj plemenitoj akciji i kroz muziku pruži podršku onima kojima je ona sada najpotrebnija.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook