video/SUPERMODELI IZ '90TIH IZDOMINIRALI

Karla Bruni (56) samouvjereno prošetala pistom u crnoj čipki s krilima: 'Da mi je muž ovdje, dobio bi srčani udar!'

Lifestyle16.10.24, 11:34h

Karla Bruni (56) samouvjereno prošetala pistom u crnoj čipki s krilima: 'Da mi je muž ovdje, dobio bi srčani udar!'
Karla Bruni se našalila na račun svog prvog i vjerovatno posljednjeg angažmana na reviji Victoria’s Secret u 57. godini

 


Koliko vremena je prošlo od kada su supermodeli iz devedesetih prošetali istom modnom pistom? Victoria’s Secret je napravio neku vrstu modne vremenske mašine jer je na jednom mestu okupio Karlu Bruni, Evu Hercigovu i Kejt Mos.


Ljepotice 50+ na reviji „Victoria’s Secret“ u Njujorku su oduševile publiku. Kejt Mos (50) je na pistu izašla u smjeloj čipkastoj spavaćici sa prepoznatljivim „anđeoskim“ krilima od crnog perja.


U sličnom autfitu prošetala je i spektakularna Eva Hercigova (51) koja je preko crnog seksi veša nosila crnu providnu toaletu na jedno rame.


Karla Bruni se našalila na račun svog prvog i vjerovatno posljednjeg angažmana na reviji Victoria’s Secret u 57. godini.


„U mojim godinama?! Veoma je uzbudljivo i veoma je neodoljivo, zaista. Jer, znate, niko se ne navikne da bude na pisti bez obzira koliko dugo to radi.“

 

 


Italijansko-francuska ljepotica počela je da se bavi modelingom 1987. godine, kada je imala samo 19 godina, a godinama je radila sa vrhunskim modnim kućama poput Chanel, Versace, Dior, Givenchy i Saint Laurent. Ipak, kaže ona, bilo je nešto posebno u dobijanju poziva od Victoria’s Secreta.


„Zabavno je postati anđeo. Imaću krila. Jedino mi je žao što moj muž nije ovdje. Dobio bi srčani udar“, rekla je prije revije Karla, misleći na bivšeg francuskog predsjednika Nikolu Sarkozija.


Victoria’s Show direktno je emitovan na Amazon Prime Video koji su mogli da prate svi pretplatnici striming platforme, a kultna revija održana je u Njujorku nakon šestogodišnje pauze, prenosi nova.rs.

 

 


(DEPO PORTAL/jk/foto screenshot)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook