zbog loše ocjene

Roditelj ošamario profesoricu srednje škole u Bijeljini, javnost u šoku

Hronika15.10.24, 16:06h

Roditelj ošamario profesoricu srednje škole u Bijeljini, javnost u šoku
Iz ove obrazovne ustanove rekli su da u šoku zbog prethodnih dešavanja, odnosno fizičkog napada u prostorijama škole, te je pružena puna podrška nastavniku


 

 

U Srednjoj poljoprivrednoj i medicinskoj školi u Bijeljini u petak je došlo do incidenta kada je otac jednog učenika upao u školsku zbornicu i udario dva šamara profesorici Oliveri Krsmanović, jer je navodno dala lošu ocjenu njegovom djetetu.


Iz ove obrazovne ustanove rekli su da u šoku zbog prethodnih dešavanja, odnosno fizičkog napada u prostorijama škole, te je pružena puna podrška nastavniku.


Tim povodom, škola je odreagovala po proceduri, te su, kako navode, preduzete sve neophodne radnje.


“O pomenutom događaju su istog dana informisane nadležne institucije. Aktiv direktora regije Semberija i Majevica osuđuju napad na svakog prosvjetnog radnika i apeluje na društvo da treba da ima poseban senzibilitet kada su u pitanju prava prosvjetnih radnika, što je navedeno kao zaključak na sastanku Aktiva, održanog danas, a koji prenosimo po ovlaštenju istog“, navodi se u dopisu škole.


Kako pišu Nezavisne, muškarac iz Bijeljine čiji su inicijali D.K. sankcionisan je nakon što je u zbornici srednje škole u ovom gradu fizički napao i vrijeđao prosvjetnog radnika, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.


(DEPO PORTAL/jk)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook