NOVI DETALJI

P. Diddy je u zatvoru, naredni je Kanye West? Optužbe su stravične: ‘Ured mu je bio seksualno igralište, a Bianca je sve vodila‘

Showbizz15.10.24, 12:03h

P. Diddy je u zatvoru, naredni je Kanye West? Optužbe su stravične: ‘Ured mu je bio seksualno igralište, a Bianca je sve vodila‘
Reperova bivša asistentica Lauren Pisciotta optužila ga je za drogiranje i silovanje koje je počinio uz Seana Diddyja Combsa

 

 

Nedavno su se proširile glasine da se reper Kanye West i njegova supruga Bianca Censori razvode. Par neko vrijeme nije bio viđen zajedno, a ona je navodno otišla u Australiju kako bi provela vrijeme sa svojom porodicom. Međutim, ovih su dana viđeni zajedno u Japanu te tako svima dali do znanja da su još uvijek zajedno.

 

Navodno su glasine o razvodu proširili oni sami kako bi skrenuli pažnju sa teške tužbe koju je protiv njega podigla njegova bivša asistentica Lauren Pisciotta. Ona ga je optužila za drogiranje i silovanje koje je počinio uz Seana Diddyja Combsa, koji se trenutno nalazi u pritvoru zbog reketarenja, trgovine ljudima i drugih kriminalnih djela.

 

- Kanye je zabrinut da će ga nova tužba spustiti na Diddyjev nivo i razgovarao je sa svojim pravnim predstavnicima. Obraća pažnju na to šta se dešava sa Diddyjem i neki vjeruju da je ovo reklamni trik kako bi zasjenio detalje teške tužbe - rekao je izvor za Daily Mail.

 

Influenserica i bivši model na OnlyFansu, Lauren, Westa je tužila još u junu zbog seksualnog uznemiravanja i uhođenja u vrijeme kad je radila za njega, od 2021. do 2022. godine. Reper je negirao optužbe te je optužio za "ucjenu i iznuđivanje". Pisciotta je zato ovih dana podnijela izmijenjenu tužbu u kojoj je detaljno opisala reperovu navodnu seksualnu opsjednutost. U istoj je optužbi rekla i kako je Kanye svojoj supruzi slao poruke da želi spavati sa njenom majkom Alexandrom.

 

Bivša asistentica je rekla i kako je Kanye svoj ured pretvorio u "seksualno igralište", a navela je i da je veliku ulogu u svemu imala Bianca. Nju je nazvala "koordinatoricom orgija" te istakla kako je svojevoljno sudjelovala u reperovim "uvrnutim seksualnim fantazijama".

 

Lauren tvrdi kako ju je West jednom prilikom zgrabio za vrat ispred Biance, koja je bila u potpunosti ravnodušna oko toga.

 

Pisciotta je u tužbi navela da je reper svoje urede koristio kao seksualna igrališta, a sve kako bi se osjećao "moćno i sigurno". Kaže i kako su reperu često postavljali improvizirane spavaće sobe u privatnim prostorijama ili ormarima. Također, navodno je organizirao "seks zabave" u luksuznim hotelima te je htio da na istima sudjeluje Lauren. Tvrdi i kako je Bianca ranije sudjelovala na tim zabavama te da je upravljala istima.

 

Lauren je rekla i kako je srela Biancu i Kanyea na jednom koncertu 2022. godine, nakon što je prestala raditi za njega. Tada ju je navodno reper zgrabio za vrat te joj prislonio jezik na uho. "Uvijek sam znao šta ću ti napraviti ako te opet vidim", rekao joj je on tada. Censori je to sve vidjela, ali joj nije smetalo.

 

(DEPO PORTAL/au)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook