PJEVAČ ŠOKIRAN

Oglasio se Šerif Konjević o porodičnom nasilju nad bh. pjevačicom Aldinom Bajić: 'Poznajem Adisa, sarađivao s njim'

Hronika12.10.24, 14:17h

Oglasio se Šerif Konjević o porodičnom nasilju nad bh. pjevačicom Aldinom Bajić: 'Poznajem Adisa, sarađivao s njim'
Kako navode pojedini mediji, Aldina je nastupala zajedno sa suprugom Adisom, koji je inače bio muzičar kod Šerifa Konjevića u bendu

 

 

Bh. pjevač Šerif Konjević iznenadio se i šokirao kada je saznao da je muzičar Adis Cigura, koj je svirao sa njim, pretukao suprugu i kolegicu Aldinu Bajić.


Prema pisanjima pojedinih medija, porodično nasilje dogodilo se u dnevnoj sobi doma muzičkog para u Bosni i Hercegovini kada je muzičar nasrnuo na ženu.


- Jutros sam čuo za to. Znate kako, ja tog momka poznajem, sarađivali smo veoma uspješno i on je uvijek bio korektan. U njegov privatan život se nikad nisam miješao, a neko vrijeme ne radimo zajedno, pa ne mogu da vam kažem nešto u šta nisam upućen. Poznato je to da ja ne volim da se miješam u tuđe živote. Naravno da nasilje ne podržavam, naročito nad ženama, damama, to nikako. Smatram da lijepim i civilizovanim razgovorom između dvoje ljudi svaka nesuglasica može da se riješi i da se prevaziđu neprijatne situacije - rekao je Konjević za Kurir.


Kako navode pojedini bh. mediji, neko vreme se spekulisalo da nešto nije kako treba u tom braku, a onda su počela otkazivanja nastupa. Ubrzo se pojavio uznemirujući video zapis, koji je navodno nastao u dnevnom boravku pomenutog estradnog para. Na tom snimku se vidi kako Aldina sjedi na kauču u dnevnom boravku gdje je i došlo do nasilja u porodici.


Aldina važi za jednu od najtraženijih bosanskih pjevačica, a u svijet muzike je zakoračila sa samo 13 godina. Ona čak i sama piše pjesme. Pjevala je mnogim regionalnim zvijezdama na privatnim proslavama, između ostalog i fudbaleru Miralemu Pjaniću, piše Kurir.


Kako navode pojedini mediji, Aldina je nastupala zajedno sa suprugom Adisom, koji je inače bio muzičar kod Šerifa Konjevića u bendu.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook