VIDEO/ U neprepoznatljivom stanju

Izvlačenje Mercedesa, u kojem su život izgubile četiri osobe, trajalo preko tri sata: Uzrok nesreće i dalje nepoznat

Hronika10.10.24, 14:05h

Izvlačenje Mercedesa, u kojem su život izgubile četiri osobe, trajalo preko tri sata: Uzrok nesreće i dalje nepoznat
Kako je potvrdio svjedok sa mjesta nesreće, Mercedes je bio u neprepoznatljivom stanju te su ga morali izvlačiti posebnim metodama

 

 

U ranim jutarnjim satima dogodila se tragedija u mjestu Dobrinje kod Visokog, a u kojoj su život izgubile četiri osobe. Mercedes, u kojem su se vozili, završio je u rijeci Bosni.

 

U automobilu je bila i peta osoba, mladić koji je ispao iz automobila kroz zadnji vjetrobran. Njega su pronašli povrijeđenog pored ceste i nije bio u komunikativnom stanju. Hitno je prebačen u Kantonalnu bolnicu u Zenici.

 

Tokom noći oko 3h, kada je došao svijesti, zdravstveni radnici su odmah obavijestili policiju da su se sa njim u vozilu nalazile još četiri osobe te da je automobil sletio u rijeku.

 

U automobilu su se nalazili P.A. kao vozač, te K.A., S.S., D.B. i B.M kao suvozači. Tri djevojke i mladići su iz Sarajeva, Visokog i Kiseljaka a njihova godišta su 1995., 2002., 2003 i 2004. piše Crna-Hronika.

 

Automobil je iz nabujale rijeke Bosne izvukla kompanija Dizdar, a izvlačenje je trajalo preko tri sata.

 

Kako je potvrdio svjedok sa mjesta nesreće, Mercedes je bio u neprepoznatljivom stanju te su ga morali izvlačiti posebnim metodama, budući da su se u njemu nalazila četiri tijela.  Izvlačenje je otežavala nabujala rijeka Bosna.

 

Policija se nalazi na licu mjesta, a mjesto slijetanja u rijeku je je ograđeno trakama. Podsjećamo, još uvijek se ne zna kako je došlo do saobraćajne nesreće, a uviđajne radnje su u toku.

 

 

(Crna-hronika.info/DEPO PORTAL/au)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook