FOTO/ Mladi vozač

Potresna ispovijest Schumacherovog sina: Moja majka je neprestano tukla mog oca, morali smo zvati policiju!

Sport10.10.24, 12:10h

Potresna ispovijest Schumacherovog sina: Moja majka je neprestano tukla mog oca, morali smo zvati policiju!
- Kada su se moji roditelji razveli 2015. godine, moja majka mi je zaprijetila da će, ako ne budem živio s njom, uništiti moj životni san – da budem vozač utrka - napisao je

 

 

David Schumacher, sin proslavljenog vozača Formule 1 Ralfa Schumachera i bratić legendarnog Michaela Schumachera, objavio je potresnu ispovijest na svom Instagram profilu.

 

Mladi vozač, koji je javno podržao oca kada je uplovio u homoseksualnu vezu sa svojim menadžerom Etienneom Bousquetom Cassagneom, iznio je žestoke optužbe na račun svoje majke Core Schumacher, piše Kurir.

 

U jednom intervjuu koji je dala krajem prošle godine, Cora je otkrila da nema nikakav kontakt sa sinom.

 

- David i ja ne razgovaramo, opet me je svuda blokirao. Ovo je jako bolno za mene. To je moje dijete i mislim da me svaka žena koja je u takvoj situaciji može razumjeti. Prošlo je više od godinu dana od kada sam ga posljednji put vidjela i razgovarala sa njim. Prošle godine sam jednom smjela da dođem na njegovu trku. Još uvijek me jako boli što se moj dječak toliko udaljio od mene nakon razvoda. Ne znam zašto - rekla je tada očajna Cora.

 

Nakon Ralfovog priznanja da je homosekualac, odnosi su se dodatno pogoršali. Cora je u više navrata javno isprozivala bivšeg supruga, što se nimalo nije dopalo sinu Davidu, koji je riješio da otkrije sav "prljavi veš".

 

- Kada su se moji roditelji razveli 2015. godine, moja majka mi je zaprijetila da će, ako ne budem živio s njom, uništiti moj životni san – da budem vozač utrka. Pošto ona nije bila u dobrom psihičkom stanju da brine o meni, i nisam želio da odrastem u okruženju gdje je jedino što je bilo važno, po cijeli dan, to koliko je loš čovjek moj otac, jednostavno sam otišao. Desio se incident u kojem je htjela da me odvede od sopstvenog oca protiv moje volje i to je toliko izmaklo kontroli da smo morali da pozovemo policiju, jer je ona non-stop tukla mog oca - napisao je David.

 

david-schumacher-story

 

Za oca ima samo reči hvale, a za majku kaže da joj je neophodna stručna pomoć.

 

- Moj otac je uvijek činio sve što je mogao da osigura da imam dobar odnos sa majkom. Godinama me je tata više puta ubjeđivao da joj dam još jednu šansu. Uvijek sam to blokirao, jer nemam želju i živce da ponovo prolazim kroz isto – da probudim stara sjećanja i doživim ista iskustva. A način na koji se ona trenutno ponaša je apsolutna sramota. Moji roditelji su razvedeni već devet godina! Molim vas, ostavite nas na miru i pustite nas da živimo svoje živote", poručio je David.

 

 

(Kurir.rs/DEPO PORTAL/au)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook