Prvi put na sudu

Dječak koji je počinio masakr u Beogradu okrivio majku: 'To je utjecalo da uradim to što sam uradio...'

Hronika08.10.24, 20:01h

Dječak koji je počinio masakr u Beogradu okrivio majku: 'To je utjecalo da uradim to što sam uradio...'
K.K. se danas prvi put od kada je ubio nedužnu djecu i čuvara škole našao oči u oči sa porodicama svojih žrtava, ali i svojim roditeljima sa kojim mu je od podizanja optužnice bilo zabranjeno da komunicira

 

 

K.K. iz OŠ "Vladislav Ribnikar" došao je na suđenje Miljani i Vladimiru Kecmanović po optužbama da su mu učinili lako dostupnim oružje na suđenje je došao obučen u crnu taktičku košulju koju je ispasao i na glavi je nosio naočare. Prema informacijama koje prenose mediji u Srbiji on je na saslušanju ukazao da je počinio masakr zbog njegove majke Miljane Kecmanović koja je insistirala da bude najbolji od svih.

 

On po ulasku u sudnicu nije pogledao svoje roditelje, a kada mu se obratila majka Andrije Čikića koja mu je postavljala pitanja njemu se naglo “slošilo”, pa je morao da sjedne.

 

Dečak koji je 3. maja prošle godine izvršio masakr u OŠ “Vladislav Ribnikar” danas je, kako je potvrđeno za “Blic” okrivio majku Miljanu Kecmanović za počinjen masakr.

 

"Majka je stalno tražila da budem najbolji. Ljutila se i vikala kada nisam bio najbolji. Zbog toga što je stalno tražila više od mene, ljutio sam se i ja na nju. To njeno ponašanje je uticalo da uradim to što sam uradio. Da nisam imao očeve pištolje, ovo ne bih učinio”

 

Ovo je, kako se nezvanično saznaje, danas pred Specijalnim sudom u Beogradu, tokom svjedočenja u sudskom postupku koji se vodi protiv njegovih roditelja Vladimira i Miljane Kecmanović izjavio maljoletni ubica iz Osnovne škole Vladislav Ribnikar, piše N1.

 

K.K. se danas prvi put od kada je ubio nedužnu djecu i čuvara škole našao oči u oči sa porodicama svojih žrtava, ali i svojim roditeljima sa kojim mu je od podizanja optužnice bilo zabranjeno da komunicira.

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook