porodica u šoku

Upucan u automobilu, dok je išao na posao: 22-godišnji mladić porijeklom iz BiH ubijen u Las Vegasu

Hronika08.10.24, 14:17h

Upucan u automobilu, dok je išao na posao: 22-godišnji mladić porijeklom iz BiH ubijen u Las Vegasu
U trenutku dolaska policije mladić je još bio živ. Prebačen je u lokalnu bolnicu, gdje je kasnije preminuo

 

 


Elvin Sejdinović, 22-godišnji mladić porijeklom iz BiH, preminuo je nakon što je upucan u njegovom automobilu, saopćila je policija Las Vegasa. Ubistvo se dogodilo u subotu, u jutarnjim satima po lokalnom vremenu.


Policija je došla na mjesto događaja, nakon što joj je prijavljeno da se čulo nekoliko pucnjeva. Kada su došli, zatekli su automobil koji je udario u "fiksirani objekat". U trenutku dolaska policije mladić je još bio živ.


Prebačen je u lokalnu bolnicu, gdje je kasnije preminuo. Za sada nisu saopćeni drugi detalji, javlja 8 News Now.


Izvjesna Velma Husić, koja je očigledno poznavala Sejdinovića, na stranici Go Fund Me je pokrenula akciju prikupljanja pomoći za Sejdinovićev ukop.


- Porodica Sejdinovic pretrpjela je tragičan gubitak kada je Elvin upucan i ubijen na putu prema poslu u subotu, 5. oktobra 2024. Čitav svijet porodice se srušio zbog ovog tragičnog događaja. Elvin je bio divan sin, brat, unuk, sestrić, ujak i prijatelj. Bio je zabavna, spontana i osoba puna ljubavi. Uživao je u košarci i druženju sa porodicom i prijateljima. Prerano je oduzet iz naših života. Porodica Sejdinović prolazi kroz neopisivu bol. Sve prikupljene donacije će ići za troškove sahrane i pomoći familiji. Unaprjed se zahvaljujemo svima koji mogu pomoći.
Hvala puno svima od srca - navodi se u apelu za pomoć.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook