OD 8 DO 13 SATI

Centar Sarajeva u ponedjeljak bez vode zbog radova na cjevovodu DN 400: Marijin Dvor, Skenderija, Bentbaša, Ferhadija, Titova...

Hronika04.10.24, 16:58h

Centar Sarajeva u ponedjeljak bez vode zbog radova na cjevovodu DN 400: Marijin Dvor, Skenderija, Bentbaša, Ferhadija, Titova...
Normalizacija u vodosnabdijevanju očekuje se po okončanju radova u poslijepodnevnim satima. Za sve informacije možete se obratiti našem Dispečerskom centru na brojeve telefona 033 210 707 i 033 220 435 - navode iz KJKP ViK

 

 


Iz KJKP "Vodovod i kanalizacija" d.o.o. Sarajevo obavještavaju građane o planiranim radovima na vodovodnoj mreži za dane 05., 06. i 07.10.2024. godine. 


U subotu, 05. oktobra, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova u ulicama Rafaela Gaona, Avde Palića i Briješće brdo.


U sklopu realizacije projekta Vodovod Sarajevo planirani su radovi u ulicama Kotromanića, Omera Kovača i Reisa Džemaludina Čauševića. Zbog ovih radova do prekida u vodosnabdijevanju može doći u navedenim ulicama.


U nedjelju, 06. oktobra, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova u ulicama: Enesa Herića, Ragiba Džinde, Rajlovačka cesta i Trebinjska.


U ponedjeljak, 07. oktobra, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova u ulicama: Humska, Ahatovićka, Ramiza Alića, Baruthana, Podgaj i Sejfulaha Prohe.


U sklopu realizacije projekta Vodovod Sarajevo planirani su radovi u ulicama Kotromanića, Omera Kovača, Gajev trg i Reisa Džemaludina Čauševića. Zbog ovih radova do prekida u vodosnabdijevanju može doći u navedenim ulicama.


Zbog izvođenja radova na cjevovodu DN 400 na spoju ulica Hamze Hume i Valtera Perića doći će do obustave vodosnadbjevanja u periodu od 08:00 do 13:00 sati šireg centralnog dijela grada na desnoj obali Miljacke, na potezu: Marijin dvor-Skenderija, područje oko Katedrale, centralni dio oko Vijećnice do Bentbaše, te ulicama: Obala Kulina bana, Ferhadija, Titova, Mula Mustafe Bašeskije kao i u pripadajućim poprečnim ulicama. Radovi se izvode u okviru EBRD projekta.


Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima. Za sve informacije možete se obratiti našem Dispečerskom centru na brojeve telefona 033 210 707 i 033 220 435 - navode iz KJKP ViK.

 

(DEPO PORTAL/ad) 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook