sve za ljubav

Kupio joj cijelo ostrvo da se može kupati u bikiniju: Istresao 50 miliona dolara...

Lifestyle02.10.24, 14:07h

Kupio joj cijelo ostrvo da se može kupati u bikiniju: Istresao 50 miliona dolara...
To je bilo nešto što smo neko vrijeme željeli da uradimo kao strategiju za ulaganje i moj muž želi da se osjećam sigurno na plaži zbog čega je kupio jednu - rekla je influenserica

 

 

Soudi iz Velike Britanije, koja živi u Dubaiju, iznenadila je svojih više od 350.000 pratilaca na Instagramu kada je podijelila videosnimak privatnog ostrva s natpisom: “POV: Htjela si da obučeš bikini, pa ti je suprug milioner kupio ostrvo”.


Skoro svakodnevno Soudi se na društvenim mrežama hvali poklonima kojima je njen suprug redovno obasipa. Ona sebe opisuje kao “domaćicu s punim radnim vremenom”, a kako je navela, supruga je upoznala na studijama u Dubaiju, i u braku su više od tri godine.

 

supruga-soudi-seik-ostrvo


Video u kojem se pohvalila da joj je suprug šeik kupio cijelo ostrvo za 50 miliona dolara kako bi mogla da se kupa u bikiniju, ubrzo je postao viralan. Za manje od sedam dana pogledalo ga je više od 2,4 miliona ljudi.


Kako je istakla za HT.com, njen suprug je htio da se ona osjeća sigurno.


– To je bilo nešto što smo neko vrijeme željeli da uradimo kao strategiju za ulaganje i moj muž želi da se osjećam sigurno na plaži zbog čega je kupio jednu - rekla je influenserica i odbila da otkrije tačnu lokaciju ostrva.


– Iz razloga privatnosti ne dijelimo tačnu lokaciju, ali ona je u Aziji i koštala je 50 miliona dolara”, objasnila je Soudi.

 

supruga-soudi-seik-ostrvo-2


Ona se često snima i kako večera u luksuznom restoranu s pozlaćenim šoljicama i tanjirićima, kao i namještajem ukrašenim zlatnim motivima. Pije kafu za koju kaže da košta 160 funti (186 eura).


Često idu na putovanja, a svako uključuje i šoping u radnjama brendirane garderobe, kozmetike ili nakita. Yamal sedmično na svoju suprugu potroši 500.000 funti (581.507 eura). Mnogi su se zapitali da li Soudi voli svog supruga zbog njega ili zbog njegovog novca.

 

(Azra/DEPO PORTAL/ad/Naslovna fotografija:Ilustracija)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook