Glumac šokirao drastičnom promjenom

Bio je među najljepšim muškarcima na svijetu, a sada je potpuno oronuo: Više ga niko ne prepoznaje

Showbizz27.09.24, 20:28h

Bio je među najljepšim muškarcima na svijetu, a sada je potpuno oronuo: Više ga niko ne prepoznaje
Francuski zavodnik više nije ni sjena ljepotana koji je očarao žene diljem svijeta u holivudskim ostvarenjima poput romantične dame 'Prije noći' iz 2000. i erotskog trilera 'Nevjerna' iz 2002. godine

 

 


Francuski glumac Olivier Martinez (58) izgledao je gotovo neprepoznatljivo kada su ga ovog tjedna paparazzi uhvatili u rijetkom izlasku u Los Angelesu.


Javnost ga je navikla vidjeti uglađenog i dotjeranog na crvenom tepihu, no sada je snimljen u opuštenom i poprilično zapuštenom izdanju, s potpuno sijedom kosom i bradom, piše Story.hr.


Francuski zavodnik više nije ni sjena ljepotana koji je očarao žene diljem svijeta u holivudskim ostvarenjima poput romantične dame 'Prije noći' iz 2000. i erotskog trilera 'Nevjerna' iz 2002. godine, a fotografije možete pogledati ovdje.

 


Martinezovo rijetko pojavljivanje u javnosti uslijedilo je nakon što je njegova bivša supruga, glumica Halle Berry, izjavila da je potrošila 200 tisuća dolara pokušavajući 'surađivati' s njim na zajedničkom roditeljstvu njihova sina, 10-godišnjeg Macea.


Dvojac je bio u braku od 2013. do 2015., a onda su objavili da je njihovoj ljubavi došao kraj i da se rastaju.


Javnosti su svoj razvod objasnili ovom izjavom:


'Idemo naprijed s ljubavlju i poštovanjem jedno prema drugome i zajedničkim fokusom na ono što je najbolje za našeg sina. Želimo jedno drugome samo sreću u životu i nadamo se da poštujete našu, a što je najvažnije i privatnost naše djece, dok prolazimo kroz ovo teško razdoblje'. Ipak, službeno su u braku bili sve do kolovoza prošle godine, kada je nakon 8 godina finalizirana njihova brakorazvodna parnica.


Bilo je tu mnogo stvari koje su morali riješiti, a najviše su se dogovarali, dakako, oko skrbništva sinom Maceom, kojeg su dobili tri mjeseca nakon vjenčanja.


Odlučeno je da Berry i Martinez imaju zajedničko pravno i fizičko skrbništvo nad sinom te je dječak pola tjedna biti kod majke, a pola kod oca. Kako strani mediji navode, Halle Berry mora isplaćivati čak 8000 dolara mjesečno za alimentaciju.


Međutim, gumica je prošlog mjeseca zatražila isključivo skrbništvo nad Maceom tvrdeći da njihov sin ima problema u školi i da 'zaostaje' za vršnjacima te da mu je dijagnosticiran ADHD i blaga disleksija.


'Učinila sam sve što je bilo moguće da radim s Olivierom, da komuniciram s njim i da ga uključim u proces donošenja odluka u vezi s našim sinom na prijateljski način. Olivier je odbio biti suroditelj i komunicirati sa mnom na način usmjeren na dijete; bio je defenzivan i nepokolebljiv u svim glavnim pitanjima u vezi s Maceom', napisala je, među ostalim, Berry u sudskim dokumentima.


Bivši supružnici upoznali su se na setu filma 'Tamna plima' 2012., a jedan od glavnih razloga zašto im brak nije uspio je navodno bila njezina nemogućnost preseljenja u Francusku. Par je navodno imao plan živjeti u Francuskoj, no Berry je nakon vjenčanja imala sudsku bitku oko skrbništva nad kćeri Nahlom (16), koju je dobila s bivšim dečkom, kanadsko-francuskim modelom Gabrielom Aubryjem. Sud joj je zabranio da djevojčicu odvede u Francusku, gdje je planirala da je Olivier posvoji pa je obitelj bila prisiljena ostati u Los Angelesu.


Berry je od rujna 2020. u sretnoj vezi s glazbenikom Vanom Huntom, a Olivier skriva svoj ljubavni život nakon razvoda, no poznato je da je u prošlosti ljubio i druge slavne ljepotice, poput Rosie Huntington-Whiteley, Kylie Minogue i Juliette Binoche.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook