Pišu mediji

Razvode se Kate i William! Nova afera joj je prelila čašu, on je ne može ni pogledati

Showbizz27.09.24, 17:29h

Razvode se Kate i William! Nova afera joj je prelila čašu, on je ne može ni pogledati
Nakon što se zapovjednik Rob Dixon, Williamov najbliži suradnik i desna ruka, odlučio vratiti u Kraljevsku mornaricu nakon četiri godine rada s budućim kraljem, pojavila se nova teorija prema kojoj je Kate svom suprugu postavila ultimatum: 'On ili ja'

 

 

Kako piše The Hollywood Reporter, anonimni insajder otkrio je da Kate Middleton gori od bijesa i živi u agoniji, strahujući od razvoda. Naime, prije nego je doznala tešku dijagnozu, Kate i William su prolazili kroz težak period. Nakon što je doznala da ima rak, idućih se pola godine posvetila isključivo liječenju i terapijama, uvjeravajući se da će biti zdrava, a istovremeno štiteći svoju djecu od bračnih problema. Njena nastojanja da sve održi pod kontrolom nisu olakšavale javne glasine da je William vara, da se razvode i da ona uopće nije bolesna.

 

Portal Geo.tv piše da potreba da prekine farsu u kojoj već dugo živi, u njoj nije splasnula, već je u novonastalim okolnostima stavljena na drugo mjesto. Sada kada se osjeća puno bolje, odlučna je preispitati odluku o razvodu.

 

- Kate je bila zahvalna Williamu na podršci u najtežim trenucima te je sve što se događalo među njima ostavila po strani. No, u ovom trenutku odlučila se pozabaviti svim problemima u braku koje su imali prije njezine dijagnoze, posebice pričama o njegovim aferama, koje je proganjaju. Nije nestalo osjećaja da bi trebali završiti svoj odnos - ispričao je izvor za spomenuti portal.

 

Isti izvor ispričao je da je ' princu Williamu teško i da s vremena na vrijeme mora viđati Kate te da mu je jako neugodno zbog svega'.

 

S tim se slažu i mnogi fanovi koji su pogledali Katein posljednji video. William u njemu sjedi uz suprugu s vidno usiljenim poluosmijehom, tijelom distanciran od nje, dok ga Kate pokušava zagrliti. Video izgleda toliko namješteno da je i Daily Mail, koji podržava kraljevsku obitelji, napisao da je sve to bila predstava za skretanje pažnje javnosti s njihovih bračnih problema.

 

- Priče o nevjeri i izdaji, čak i ako su se pokazale djelomično lažnima, na kraju su napravile mnogo štete. Svaka bi žena bila užasnuta kad bi čula glasine koje se ponavljaju iznova i iznova. To je bilo posebno bolno za Kate jer su se rasplamsale ponovno u trenutku kad joj je dijagnosticiran rak, kad su već svi nagađali da se ona i William razvode - piše Hollywood Reporter.

 

Osim o aferi s Rose Hanbury, markizom od Cholmondeleya, šuškalo se i o Williamovoj vezi s Jasonom Knaufom, bivšim izvršnim direktorom njihove zaklade, ali i bivšim tajnikom za odnose s javnošću Harryja i Meghan.

 

Tu je još jedna teorija. Nakon što se zapovjednik Rob Dixon, Williamov najbliži suradnik i desna ruka, odlučio vratiti u Kraljevsku mornaricu nakon četiri godine rada s budućim kraljem, pojavila se nova teorija prema kojoj je Kate svom suprugu postavila ultimatum: 'On ili ja'. Naime, William i Rob voljeli su slobodno vrijeme provoditi zajedno što je mnogima bilo čudno.

 

Izvor je za Daily Mail ranije rekao da je poručnik Dixon uvijek bio 'samouvjeren' član kraljevskog kućanstva i da su se 'on i William jako dobro slagali i radili zajedno, a ne samo zato što su obojica bili ludi za helikopterima.'

 

Niti jednu glasinu do sada nitko nije demantirao, ali nije ni potvrdio, što ih samo potpiruje, prenosi Žena.

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook