Vozač odmah uhapšen

Tragedija kod Konjica: Vozač zaustavio automobil pored ceste i izašao, vozilo se survalo u provaliju, usmrtivši suvozača

Hronika26.09.24, 11:48h

Tragedija kod Konjica: Vozač zaustavio automobil pored ceste i izašao, vozilo se survalo u provaliju, usmrtivši suvozača
Tijelo nastradalog izvukli su pripadnici GSS Prenj, te je prevezeno u gradsku mrtvačnicu Konjic radi obdukcije

 

 

Prometna nesreća dogodila se u srijedu oko 18. 55 sati na lokalnoj cesti Buturović polje-Lukšije, u mjestu Lukšije kod Konjica, u kojoj je smrtno stradao suputnik I. K. (1952. ) u vozilu Suzuki.

 

U srijedu, 25. rujna, oko 18,55 sati, dogodila se prometna nesreća na lokalnoj cesti Buturović polje-Lukšije, u mjestu Lukšije, u kojoj je sudjelovao O.M. (1960) iz Konjica koji je upravljao vozilom marke Suzuki. On je zaustavio vozilo pored ceste, te izašao iz njega, a nakon njegovog izlaska vozilo se samo pokrenulo i sletjelo u provaliju duboku oko 100 m. U vozilu je kao suputnik bio I.K. (1952) koji je zadobio tjelesne ozljede od kojih je preminuo na licu mjesta. Tijelo nastradalog izvukli su pripadnici GSS Prenj, te je prevezeno u gradsku mrtvačnicu Konjic radi obdukcije, priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ).

 

O.M. je uhićen i smješten u prostorije PS Konjic. O događaju je upoznat nadležni tužitelj, izvršen je očevid, te su poduzete sve potrebne mjere.

 

Isti dan, oko 22,30 sati, u prostorije OKP-a PU Mostar pristupili su K.G. (1997) i S.S. (1994), državljani Turske i prijavili da je nad njima, uz prijetnju pištoljem i nožem, izvršeno razbojstvo od strane četiri nepoznate muške osobe, dok su bili na platou ispod Starog mosta. Poduzete su sve potrebne mjere, navodi se u priopćenju.

 

(FENA/au)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook