Burno u Beogradu

FK Partizan ide u ruke Rasima Ljaljića, kako će reagovati navijači?

Sport24.09.24, 18:59h

FK Partizan ide u ruke Rasima Ljaljića, kako će reagovati navijači?
Grupa okupljena oko „Apela za spas Partizana“ i umjereniji protivnici aktuelnog klupskog rukovodstva oformili su tokom dana zajednički stav o nužnosti promjena u klubu i potrebe za hitnom reakcijom

 

 

Grupa legendi, bivših trenera i prvotimaca Partizana, obavila je danas razgovore sa klupskim čelnicima i najavila nekoliko konkretnih rješenja za promjene i spas kluba.

 

Po inicijalnim idejama, funkciju predsjednika kluba trebalo bi da preuzme Rasim Ljajić.

 

Mjesto direktora, prema istim izvorima, čeka Danka Lazovića.

 

Grupa okupljena oko „Apela za spas Partizana“ i umjereniji protivnici aktuelnog klupskog rukovodstva oformili su tokom dana zajednički stav o nužnosti promjena u klubu i potrebe za hitnom reakcijom.

 

Zato je i konačan stav, dostavljen predsjedniku Miloradu Vučeliću i Milošu Vazuru, oformljen u potrebi hitnog zasjedanja skupštinskog saziva i promjena u rukovodećim strukturama.

 

Zajednički stav uticajnog sastava ogleda se u prijedlogu da klub preuzme Rasim Ljajić. Kako saznaje Sport Klub, provjereni sportski radnik, godinama angažovan u fudbalu, spreman je da načini konkretan korak i prihvati poslove prvog čovjeka Partizana.

 

Na tom putu, ipak, biće ključno i nekoliko odgovora: kako bi klub funkcionisao, sa kojim sredstvima i kakvim planom. Navodno, Ljajić je spreman da povede Partizan ka izlasku iz krize, pod jasnim uslovima i radikalnim promjenama u startu. Po principima takozvanog radikalnog zaokreta!

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook