Izašli mu u susret

Samo u Bosni: Košarkaš Sutjeske stanuje u fočanskom zatvoru

Sport24.09.24, 17:30h

Samo u Bosni: Košarkaš Sutjeske stanuje u fočanskom zatvoru
Igrač je smješten u restoranskom objektu KPZ Foča, a klub nije otkrio o kojem se igraču radi

 

 

Košarkaški klub Sutjeska iz Foče, član Prve lige Republike Srpske, izazvao je pažnju širom Bosne i Hercegovine zahvalivši se na Facebooku vršitelju dužnosti direktora Kazneno-popravnog zavoda Foča, Bojanu Kostiću, na omogućavanju smještaja njihovim igračima unutar zatvorske zgrade, javlja N1.

 

- Zahvaljujemo Upravi KPZ Foča, na čelu s v.d. direktorom Bojanom Kostićem, koji su u okviru zakona pružili podršku našem klubu omogućivši smještaj igrača po povoljnim cijenama. U situaciji visokih stanarina u gradu, ova pomoć će značajno olakšati rad kluba i podržati naš razvoj. Hvala na podršci! - objavila je KK Sutjeska.

 

 

Objava je brzo privukla pažnju, no ubrzo je izmijenjena s pojašnjenjem da će samo jedan igrač biti smješten u restoranskom objektu KPZ Foča, bez otkrivanja o kojem se igraču radi.

 

- Zahvaljujemo Upravi KPZ Foča, na čelu s v.d. direktorom Bojanom Kostićem, koji su omogućili smještaj jednog od naših košarkaša u restoranu ‘Drina’, u okviru ugostiteljske jedinice Zavoda. Hvala na podršci! - napisala je KK Sutjeska u uređenoj objavi.

 

Klub, unatoč neobičnim okolnostima, nastavlja pripreme za novu sezonu s ciljem poboljšanja svojih rezultata.

 

(N1/DEPO PORTAL/au)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook