Od Studentskog mosta do Čapljine

Skočio sa mosta u Neretvu i više nije izronio: Još uvijek traje potraga za mladićem

Hronika21.09.24, 11:24h

Skočio sa mosta u Neretvu i više nije izronio: Još uvijek traje potraga za mladićem
Tužiteljstvo Hercegovačko-neretvanske županije ranije je potvrdilo da je nestanak osobe prijavljen u petak u večernjim satima

 

 

"Još uvijek se traga za 19-godišnjim mladićem M.K. koji je, prema informacijama MUP-a HNŽ, skočio s novog mosta u Mostaru 19. septembra iza 22 sata. Potraga se provodi nizvodno od Studentskog mosta sve do Čapljine", potvrđeno je iz GSS BiH za Bljesak.info.

 

U petak je HGSS Čapljina čiji pripadnici između ostalih sudjeluju u potrazi, objavio da je na poziv saveza GSS u BiH preko dežurnog telefona došla obavijest da se u Mostaru na jednom od mostova preko rijeke Neretve dogodio skok mlađe muške osobe, koja nije izronila.

 

Ranije su iz GSS-a zamolili građane za pomoć.

 

"Ovim putem apeliramo na sve ribare i sve one koji se kreću uz rijeku Neretvu, da obrate pozornost te ako što uoče odmah obavijeste PU Čapljina ili na dežurni telefon HGSS Čapljina", priopćeno je.

 

Tužiteljstvo Hercegovačko-neretvanske županije ranije je potvrdilo da je nestanak osobe prijavljen u petak u večernjim satima, no više informacija nisu mogli dati. Iz MUP-a HNŽ je potvrđeno za Bljesak.info da je devetnaestogodišnji mladić skočio sa Studentskog mosta, 19. septembra oko 22:25 sati.

 

(DEPO PORTAL/dg; Foto: Bljesak.info)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook