Odnosi unutar estrade

Rozga i Severina nekad su bile bliske: U kakvim su sad odnosima dvije hrvatske zvijezde?

Showbizz20.09.24, 15:12h

Rozga i Severina nekad su bile bliske: U kakvim su sad odnosima dvije hrvatske zvijezde?
Rozga je iznenadila javnosti i kad je nedavno lajkala jednu Severininu objavu na Instagramu, iako je ne prati na društvenoj mreži

 

 

Jelena Rozga i Severina nekad su bile bliske, no već godinama kruže priče o njihovom rivalstvu.

 

Naše dvije velike glazbene zvijezde zadnji put su zajedno snimljene u veljači 2013. godine, kada se Severina pridružila Rozgi na pozornici na njezinom koncertu u Spaladium Areni, prenosi Story.hr.

 

U prosincu iste godine, kad je Rozga snimala spot za svoju novu pjesmu 'Cirkus', novinari su je upitali o poznatoj sugrađanki.

 

'Uistinu ne razmišljam o njoj. Nemam vremena, jer se bavim takvim stvarima koje me potpuno obuzmu. Imam svoj put, svoje pjesme i svoju publiku. Severina me ne zanima', rekla je Rozga za Telegraf.rs.

 

I prije dvije godine, kad je Rozga snimila duet 'Ti i ja' sa Sašom Matićem, neizbježna su bila pitanja o Severini, koja je to učinila prije nje. Na pitanje u kakvom su odnosu, kratko je rekla: 'U dobrom'. Zatim je dodala: 'Sa svim svojim kolegama sam u dobrim odnosima'.

 

Sada je Rozga opet progovorila o Severini gostujući u Klix Studiju.

 

'Postoji u regiji stalno ta priča kako si vas dvije niste dobre. Možeš li mi to demistificirati? Je li je to točno ili nije? Jesu li to napuhali kao brojne druge stvari?' upitala je voditeljica Rozgu.

 

'Naravno da je napuhano to sve. Ja sam sa svim svojim kolegama u odličnim odnosima. Svatko radi posao na svoj način, ja se u nikog ne diram, poštujem svakog i to je to', odgovorila je pjevačica.

 

Rozga je iznenadila javnosti i kad je nedavno lajkala jednu Severininu objavu na Instagramu, iako je ne prati na društvenoj mreži.

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook