Mnogi misle da laže

Sarajevska glumica i manekenka na meti kritika zbog izjave o Bredu Pittu: 'Muvao me, ali sam ga odbila'

Showbizz14.09.24, 13:29h

Sarajevska glumica i manekenka na meti kritika zbog izjave o Bredu Pittu: 'Muvao me, ali sam ga odbila'
Kako je otkrila, ona je odabrala Breda Pita, koji joj se potom javio.Međutim, ona nije željela da ima ništa sa njim jer je Pit u tom trenutku bio oženjen, a Dajana je imala dečka

 

 

Sarajevska glumica i manekenka Dajana Gudić, koja već godinama živi i radi u Los Anđelesu, ove nedjelje je gostovala u emisiji ‘AmiG show‘. Voditelj je pitao ko joj je celebrity crush, odnosno koja slavna osoba joj je privlačna, a ona se počela hvaliti kako je primila poruku od Breda Pitta nakon jedne njene izjave.

 

Naime, ona je ispričala kako je bila dio jedne emisije u kojoj je trebalo da prizna ko joj se dopada od poznatih ličnosti, a onda bi je ta zvijezda kontaktirala.

 

Kako je otkrila, ona je odabrala Breda Pita, koji joj se potom javio.Međutim, ona nije željela da ima ništa sa njim jer je Pit u tom trenutku bio oženjen, a Dajana je imala dečka.

 

Zbog njene tvrdnje, društvene mreže su eksplodirale, a mnogima je bila zanimljiva i reakacija pjevačice Tee Tairović, koja je sve slušala u čudu.

 

Naime, poznato je kako glumac nema svoj Instagram profil, već mu sve profile vode fanovi, a jedan takav ima impozantnih 740 000 pratilaca.

 

“On nema Instagram”, “Evo je, sad mi je Anđelina Džoli pričala o tome na kafi”, “Ja sam bio fejk profil”, “Uopšte ne lažeš”, komentarisali su šaljivo gledaoci.

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook