FOTO/ Potvrdio na Instagramu

Sada i zvanično: Za Anela Ahmedhodžića reprezentacija BiH i njegov otac više ne postoje

Sport13.09.24, 13:26h

Sada i zvanično: Za Anela Ahmedhodžića reprezentacija BiH i njegov otac više ne postoje
Ahmedhodžić je zvanično na Instagramu uklonio natpis 'Bosnian national team' i time dao do znanja da i u skorijoj budućnosti neće nositi plavo-žuti dres

 

 

Sad već bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Anel Ahmedhožić definitivno se oprostio od naše domovine. Naime već par dana traje farsa oko njega i njegovog igranja za državnu reprezentaciju, piše Crna-Hronika.

 

On se od državnog grba oprostio sa 25 godina, kazavši da više nema razloga da dolazi i igra za Bosnu i Hercegovinu.

 

Također, sam Anel je za svoje neuspjehe krivio oca Mirsada, a svoju podršku pronašao je u svojoj supruzi ali i punici.

 

To mu nije oprostio otac Mirsad Ahmedhodžić, koji je u javnost iznio sav prljav veš njihove porodice i  za sve to krivi Anelovu suprugu, Crnogorku Marijanu Mišić, koja je zbog nogometaša promijenila vjeru i prešla na islam.

 

Optužio je snahu i da je njegovom sinu podvalila dijete koje nije njegovo, pa čak savjetovao i DNA analizu. Nije štedio ni Marijaninu majku.

 

Mirsad se svog sina odrekao preko novina: “To više nije moj sin, ne smatram ga više svojim sinom.”

 

Danas je Anel Ahmedhodžić zvanično na Instagramu uklonio natpis “Bosnian national team” i time dao do znanja da i u skorijoj budućnosti neće nositi plavo-žuti dres. Iza njegovih odluka stala je supruga, punica i fudbalski klub za koji igra, odnosno Sheffield United, koji je svojim saopštenjem podržao svog fudbalera.

 

ahmedhodzic-instagram

 

ahmedhodzic-instagram2

 

Direktor svih reprezentacija Emir Spahić danas je poslao oštro pismo javnosti povodom skandala koji trebe reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

 

U pismu koje je potpisao Emir Spahić, a koje je objavljeno na zvaničnoj stranici N/FSBiH stoji da više nema uplitanja supruga, djece, roditelja, nana, agenata… u reprezentaciju, također, više nema mjesta ni za Ahmedhodžića koji je sam mislio odlučivati kada će igrati, a kada neće za reprezentaciju.

 

(Crna-hronika.info/DEPO PORTAL/au)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook