Nije joj se svidjelo

Banjalučka travel blogerica razočarana Neumom, ne preporučuje ga nikome, evo i zašto

Lifestyle12.09.24, 20:05h

Banjalučka travel blogerica razočarana Neumom, ne preporučuje ga nikome, evo i zašto
Iako su neki pratitelji izrazili nezadovoljstvo njenim kritičkim stavom, Željka je istaknula da je njen cilj pružiti iskrenu sliku destinacija koje posjećuje, što, kako kaže, doprinosi njenoj vjerodostojnosti kao travel blogerice

 

 

Željka Nikolić, poznata travel blogerica iz Banje Luke koja se na društvenim mrežama predstavlja pod nadimkom "White Pearl Travel", nedavno je izazvala veliku pažnju svojim kritikama na račun Neuma, popularnog ljetovališta u Bosni i Hercegovini. Nakon što je planirala vikend odmor s porodicom u ovom bh. gradu, Željka je bila primorana da svoje razočaranje podijeli s pratiteljima na Instagramu.

 

U svojoj objavi, Nikolić je opisala Neum kao "neugledan i nesređen" te istaknula da u mnogim lokalima nisu prihvaćali kartice, a marketi su izgledali kao da su zapeli u devedesetim godinama. Također je izrazila nezadovoljstvo plažama, navodeći da su one u lošem stanju. "Bila sam više puta i uvijek imam isti utisak", napisala je Željka.

 

Njena objava uključivala je i anketu u kojoj je oko 90 posto sudionika podržalo njeno mišljenje o stanju u Neumu. Međutim, reakcije su bile podijeljene, a neki korisnici društvenih mreža su kritikovali njen stav. Željka je na te kritike odgovorila tako što je podijelila komentare koje je primila u svom inboxu.

 

- Zadržavam pravo da imam svoje mišljenje i da ga dijelim na svom Instagram profilu. Niko više od mene ne bi volio da ovo mjesto procvjeta i da ga s radošću preporučim drugima. Za sada to ne mogu, pa ko se ljuti, ljuti. Smatram da je najvažnije da dijelim realne utiske - poručila je Željka Nikolić.

 

Iako su neki pratitelji izrazili nezadovoljstvo njenim kritičkim stavom, Željka je istaknula da je njen cilj pružiti iskrenu sliku destinacija koje posjećuje, što, kako kaže, doprinosi njenoj vjerodostojnosti kao travel blogerice.

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook