Svega na internetu...

Mladi su zaluđeni novim TikTok trendom: Ljubav traže u supermarketu, i to pomoću ananasa

Zabava12.09.24, 18:49h

Mladi su zaluđeni novim TikTok trendom: Ljubav traže u supermarketu, i to pomoću ananasa
I dok je nekima ovaj trend sasvim bizaran, drugima se sviđa jer smatraju da je čak i ovo bolje od upucavanja na društvenim mrežama i korištenja raznih aplikacija za upoznavanje

 

 

TikTok je platforma na kojoj se danas stvaraju trendovi. Kako u modi i ljepoti, tako i u ljubavnom životu. Čini se da se ljudsko srce liberaliziralo paralelno s umom pa su otvorene veze i razni dejting trendovi pronašli svoj put do novih generacija, prenosi Zadovoljna.hr

 

Jedan trend u upoznavanju novih ljudi, postao je jako popularan na spomenutoj društvenoj mreži. Dovoljno je tek upisati trendovi u upoznavanju u tražilici TikToka da se pojave primjeri ove nesvakidašnje metode upoznavanja.

 

Trend je nastao u Španjolskoj, ali se brzo proširio među europskom mladeži. Mladi odlaze u supermarkete, a osim namirnica koje su potrebne za ručak – nadaju se da će kući ponijeti i šansu za ljubav.

 

Ljudi koji su prihvatili ovaj trend šalju signale drugim ljudima u dućanu i to pomoću – ananasa. Uzmete ananas, okrenete ga na drugu stranu i stavite ga u kolica za kupovinu. Tako ćete drugima dati do znanja da ste signle i da tražite ljubav, a oni bi vas odmah mogli pozvati na piće da se bolje upoznate.

 

I vrijeme je vrlo važno. Sve se to odvija isključivo od 19 do 20 sati navečer, kako bi lovci na ljubav bili sigurni da su okruženi ljudima koji također sudjeluju u ovoj metodi.

 

Dakle, ako okrenete ananas u kolicima – znači da ste spremni na razgovor. Ako se pak sudarite s kolicima, to znači da dajete osobi do znanja da vam se sviđa. Ako u prvi plan stavite povrće, to znači da tražite nešto ozbiljnije. Ako pak tražite odnos na samo jednu noć, tada trebate pokazati slatkiše koje ste kupili.

 

I dok je nekima ovaj trend sasvim bizaran, drugima se sviđa jer smatraju da je čak i ovo bolje od upucavanja na društvenim mrežama i korištenja raznih aplikacija za upoznavanje.

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook