BRIGA O STARIM I BOLESNIM OSOBAMA

Nakon 18 uspješnih godina u Sarajevu, agencija Nur širi svoje humano djelovanje na cijelu BiH

Hronika12.09.24, 10:56h

Nakon 18 uspješnih godina u Sarajevu, agencija Nur širi svoje humano djelovanje na cijelu BiH
Zadovoljni korisnici često ističu kako je agencija Nur promijenila njihove živote na bolje, pružajući ne samo fizičku pomoć, nego i emocionalnu podršku koja je neophodna u najtežim trenucima

 

 

Agencija Nur, koja već 18 godina uspješno djeluje u Sarajevu, postala je sinonim za brigu i podršku starim i bolesnim osobama. Pod vodstvom direktorice Aide Malović, ova agencija kroz svoj profesionalan i predan pristup zadobila je povjerenje građana Sarajeva, čime je postala jedna od najprepoznatljivijih organizacija u ovoj oblasti.


Njihov rad je fokusiran na pružanje njege i podrške osobama kojima je potrebna svakodnevna pomoć, omogućujući im kvalitetniji život u sigurnom okruženju. Zadovoljni korisnici često ističu kako je agencija Nur promijenila njihove živote na bolje, pružajući ne samo fizičku pomoć, nego i emocionalnu podršku koja je neophodna u najtežim trenucima.


Zbog velikog interesa i povećane potražnje iz svih dijelova Bosne i Hercegovine, direktorica Malović odlučila je proširiti djelovanje agencije Nur i na druge gradove širom zemlje.


- Naša misija je pružiti pomoć i podršku onima kojima je najpotrebnija. S obzirom na to da je sve više ljudi izvan Sarajeva pokazalo interes za naše usluge, odlučili smo proširiti naš rad na cijelu BiH - izjavila je direktorica Malović.


Mnogi korisnici agencije ističu izuzetno visoke standarde rada i ljudski pristup osoblja, navodeći kako su se osjećali sigurno i podržano zahvaljujući timu Nur. Njihova predanost i pažnja prema svakom korisniku posebno se cijeni, što dodatno potvrđuju brojne pozitivne preporuke koje dolaze od zadovoljnih porodica širom Sarajeva.


Ova odluka dolazi kao odgovor na rastuće potrebe starije populacije, ali i osoba kojima je potrebna zdravstvena i socijalna pomoć. Agencija Nur, sa svojim dugogodišnjim iskustvom i visokim standardima rada, ostaje posvećena pružanju humane podrške onima kojima je ona najpotrebnija, sada ne samo u Sarajevu, već u svim gradovima BiH.


Građani širom zemlje sada će imati priliku osjetiti sigurnost i podršku koju pruža agencija Nur, čija je vizija osigurati kvalitetan život za sve kojima je potrebna pomoć, bez obzira na njihovu lokaciju.

 

Više informacija možete pogledati ovdje.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook