Saga se nastavlja

Ponovo se oglasio Anelov otac: U konfuznim objavama na Facebooku kritikovao snahu i sina pa objavio snimke privatnih poruka

Sport11.09.24, 13:23h

Ponovo se oglasio Anelov otac: U konfuznim objavama na Facebooku kritikovao snahu i sina pa objavio snimke privatnih poruka
Anelov otac Mirsad je u svojoj jučerašnjoj objavi na Facebooku oštro kritikovao sinove poteze optuživši ga da je pod uticajem supruge i punice, i da su mu bacile "sihire".

 

                                                                                               

Fudbaler Anel Ahmedhodžić je u svom današnjem javnom obraćanju saopštio da je zbog pritiska javnosti odlučio da napusti bh. nogometnu reprezentaciju.


U svom obraćanju, Anel je prvi put javno i otvoreno progovorio o svom teškom i narušenom odnosu s ocem Mirsadom s kojim nije u kontaktu od prošle godine, kog je okarakterisao kao manipulativnu ličnost i zamjerio mu ponovo na uvredama koje je uputio njegovoj supruzi Marijani. Naime, Anelov otac Mirsad je u svojoj jučerašnjoj objavi na Facebooku oštro kritikovao sinove poteze optuživši ga da je pod uticajem supruge i punice, i da su mu bacile "sihire".


Otac Mirsad nije ostao dugo u tišini. Čini se da je, iziritiran Anelovim oštrim odgovorom, danas na svom profilu objavio niz konfuzno napisanih i teško shvatljivih objava, u kojima ponovo kritikuje sina, a naročito njegovu suprugu, optužujući je da ga je odvojila od porodice i iskoristila.


Zajedno s komentarima Mirsad Ahmedhodžić je objavio i  niz screenshotova dopisivanja Anelove supruge sa njim, ali i sa Anelovom mamom. 


- Ovo njegova dotična čim je vidjela da sam istinu napisao psovala mi. Nema šta nije. Čim sam rekao istinu. Ne mogu kriti ono što je istina - napisao je Mirsad u opisu prve objavljenje fotografije prepiske, na kojoj se međutim vidi da Marijana ne psuje, nego puncu kaže 'Sram te bilo!'.


 


U drugom današnjem postu, prilično nečitko napisanom, Anelov otac Mirsad objavije i niz fotografija prepiske Anelove supruge sa Anelovom majkom.


-Žao mi je stvarno što sve ovako mora da se završi i što nismo velika srećna porodica, ali sami ste svojim postupcima doveli do ove situacije, stoji između ostaloga u jednoj od Marijaninih poruka.

 

 

U još jednom postu na svom FB profilu Anelov otac je takođe objavio i niz fotografija sa Anelom dok je još bio dječak, a na kojima prikazuje kako je i sam prisustvovao njegovim trenizima i podržavao ga u sportskim uspjesima.

 

 

(DEPO PORTAL/jk)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook