VIDEO/ 'Moja pila'

Nives Celzijus objavila najprovokativniji spot godine: ‘Htjela sam da sve prska, kaplje, klizi...‘

Showbizz10.09.24, 13:58h

Nives Celzijus objavila najprovokativniji spot godine: ‘Htjela sam da sve prska, kaplje, klizi...‘
"Nives opet diže Celzijuse!", "Ovo je najprovokativniji Niveskin spot ikad!", "‘Moja pila‘ je toliko vruća da će me grijati do Nove godine!", samo su neki od komentara oduševljenih fanova

 

 

Nives Celzijus predstavila je spot za svoju kontroverznu pjesmu "Moja pila". Iako je singl "Moja pila" objavila još u maju ove godine te je s istim nastupila na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama, vrući je spot, koji je izazvao pomutnju, predstavila tek sad, jer je preko ljeta imala brojne obaveze zbog kojih nije stigla ranije snimiti video.

 

Za režiju je zaslužan zadarski snimatelj i fotograf Lucky, a Nives je ispričala kako je dobila inspiraciju za scenarij. Kako kaže, inspiraciju je našla gledajući glazbene spotove svjetskih zvijezda.

 

- Od početaka glazbene karijere željela sam snimiti baš ovakav spot, gdje sve prska, kaplje, klizi. Oduvijek su mi scene pranja auta bile posebno senzualne i moćne te i dandanas pamtim Jessicu Simpson, Paris Hilton, Carmen Electru i Jenny McCarthy u tim mokrim izdanjima, sa šmrkom u ruci, kako sapunaju limenog ljubimca. ‘Moja pila‘ vrući je spoj svih tih spomenutih video uradaka koji su me inspirirali, s još pokojim Celzijusom. I moram priznati da mi je ovo bilo najzabavnije snimanje. Obično kad su ta cjelodnevna snimanja tijekom ljeta, borim se s vrućinama i znojem, a ovdje je sve bilo potaman. Taman kad udari toplina, a ja se lijepo pošpricam - kaže Nives.

 

 

(DEPO PORTAL/au)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook