Magic V3

Opasna konkurencija stigla na tržište: Novi HONOR gazi sve, donosi revolucionarne hardverske mogućnosti

Tehno08.09.24, 19:46h

Opasna konkurencija stigla na tržište: Novi HONOR gazi sve, donosi revolucionarne hardverske mogućnosti
Na ovom događaju predstavljeni su i najnoviji vodeći HONOR uređaji sa podrškom za vještačku inteligenciju, uključujući HONOR Magic V3, najtanji sklopivi pametni telefon na svijetu

 

 

Globalni tehnološki brend HONOR je na IFA 2024 sajmu najavio svoje revolucionarne hardverske mogućnosti pojačane vještačkom inteligencijom i kolaborativnu arhitekturu zaštite privatnosti baziranu na vještačkoj inteligenciji, pokazujući svoju posvećenost inovativnom osnaživanju u svijetu vođenom vještačkom inteligencijom. 


Na ovom događaju predstavljeni su i najnoviji vodeći HONOR uređaji sa podrškom za vještačku inteligenciju, uključujući HONOR Magic V3, najtanji sklopivi pametni telefon na svijetu, kao i elegantni i umjetnički laptop HONOR MagicBook Art 14, najsavremeniji inovativni digitalni tablet – HONOR MagicPad 2 i stilizovani uređaj za praćenje vašeg zdravlja - HONOR Watch 5.


- AI suštinski preoblikuje našu industriju, obogaćujući i stvarajući nova iskustva koja poboljšavaju kreativnost i produktivnost za potrošače širom svijeta, svakog dana - rekao je George Zhao, izvršni direktor kompanije HONOR. 


- Naša uloga proizvođača pametnih uređaja daje nam nevjerovatan pristup potrošačima. Znanje koje posjedujemo o uređajima pomaže nam da kreiramo strategiju vezanu za vještačku inteligenciju, kao i personalizovana, intuitivna i sigurnija AI iskustva koja najbolje odgovaraju njihovim potrebama. Kroz sve naše nove vodeće uređaje, nadamo se da ćemo pružiti AI iskustva usmjerena na čovjeka koja će potrošači smatrati zaista magičnim - dodao je.


Tokom prezentacije, HONOR je istakao svoju saradnju sa Google Cloud-om. 


- Drago nam je što smo produbili saradnju sa kompanijom HONOR. Integracijom Google AI modela i Cloud tehnologije, HONOR daje korisnicima Magic V3 uređaja mogućnost da iskuse uzbudljive nove mogućnosti vještačke inteligencije u njihovom svakodnevnom životu. - rekao je Matt Waldbusser, generalni direktor za globalna rješenja i potrošačku vještačku inteligenciju u Google Cloud-u. 


Za više informacija, posjetite HONOR na internetu ovdje.


Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook