Direktor reprezentacije

Spahić otkrio koji igrač upitan za Nizozemsku: 'Nismo se došli da se predamo...'

Sport05.09.24, 20:03h

Spahić otkrio koji igrač upitan za Nizozemsku: 'Nismo se došli da se predamo...'
"Žao mi je što niste došli nekoliko dana prije, da vidite kako to uživo izgleda. Zaista radno, energično, živo i brzo..."

 

 

Direktor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić otkrio je u razgovoru za NOVA TV, da Sead Kolašinac zbog povrede neće biti na raspolaganju selektoru Sergeju Barbarezu za okršaje Lige nacija protiv Nizozemske i Mađarske.

 

- Malo problema imamo sa Seadom Kolašincem, on vuče tu povredu već duži period. On nam zadaje glavbolje. Sve ostalo je ok. Imamo malih problema i sa Hajradinovićem, ima temperaturu, ali se nadamo da će biti već sutra sa ekipom - kazao je Spahić na početku razgovora.

 

Da li se naporno pripremaju Zmajevi, jer su pred njima teški protivnici?

 

- Žao mi je što niste došli nekoliko dana prije, da vidite kako to uživo izgleda. Zaista radno, energično, živo i brzo. Mislim da ćemo biti spremni za utakmicu prekosutra i odgovoriti Nizozemcima na zadatke koje nam oni postave. Nemojmo zaboraviti da se radi o strašno kvalitetnoj ekipi. Oni su u pet ekipa svijeta. Ne smijemo se zavaravati ko smo i što smo. Nismo se došli da se predamo i kažemo dajte nam nekoliko komada - zaključio je Spahić.

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook