Velika tragedija

Poznat identitet stradalih u stravičnoj nesreći između Kaknja i Vareša: Život izgubili i poznati biznismen i njegov brat

Hronika02.09.24, 15:39h

Poznat identitet stradalih u stravičnoj nesreći između Kaknja i Vareša: Život izgubili i poznati biznismen i njegov brat
Oni su nastradali u terencu kada su sletjeli sa šumskog puta u provaliju duboku skoro 300 metara

 

 

Tragična nesreća dogodila se danas u mjestu Lipničko brdo, između Kaknja i Vareša, a u njoj su živote izgubile četiri osobe, među kojima je i vlasnik kompanije "Delta Petrol". 

 

Kako je Avaz ranije objavio, riječ je o dvojici braće, a kako se nezvanično saznaje, riječ je o Bakiru Spahiću, vlasniku kompanije "Delta Petrol" i njegovom bratu S. S., te još dvije osobe čiji identitet nije poznat. 
 

Podsjećamo, prema nezvaničnim informacijama "Avaza", radi se o četiri muškarca. Oni su nastradali u terencu kada su sletjeli sa šumskog puta u provaliju duboku skoro 300 metara. Tokom prevrtanja vozila, tijela su poispadala iz džipa.
 

I dalje traje uviđaj kako bi se utvrdili svi detalji ove stravične nesreće.
 

Kako je potvrđeno, spasioci GSS-a su na terenu i pomoći će policijskim službenicima na licu mjesta događaja pri izvlačenju tijela iz provalije.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook