video/ slučaj potresao građane BiH

Pojavio se snimak par trenutaka poslije tragedije u Gradačcu: Nakon što je ubio Hazimu, Mehmed napao djecu i roditelje

Hronika01.09.24, 19:44h

Pojavio se snimak par trenutaka poslije tragedije u Gradačcu: Nakon što je ubio Hazimu, Mehmed napao djecu i roditelje
Mehmed je od ranije poznat policiji kao osoba koja uživa u narkoticima i koji je godinama maltretirao komšije gdje god da živi

 

 

Sinoć je Bosnu i Hercegovinu potresao još jedan femicid i to opet u Gradačcu – piše Crna-Hronika. Pomahnitali Mehmed Selimović zvani Meša, ubio je nedužnu stariju ženu Hazimu u blizini osnovne škole.

 

Mehmed je od ranije poznat policiji kao osoba koja uživa u narkoticima i koji je godinama maltretirao komšije gdje god da živi. Psihički je nestabilna osoba i to će mu biti adut na suđenju.

 

Portal Crna-Hronika saznaje da pomahnitalog Mehmeda nije zaustavila policija nego komšija Zemir i roditelj čije dijete je napao ovaj opasni ubica.

 

Kao što možemo vidjeti na video snimku, Mehmed je trčao za roditeljima sa djecom kako bi i njih likvidirao. Uspjeli su se sakriti u kuću od komšije Zemira. Nakon toga pomahnitali Mehmed udara po ulaznim vratima, pokušava na silu ući u kuću i sa njima svima se fizički obračunati.

 

Nakon što je vlasnik kuće Zemir i roditelj čije dijete je fizički izudarao Mehmed, svoju porodilu ostavili na sigurnom, izašli su kako bi se obračunali sa pomahnitalim narkomanom i ubicom. Njih dvojica su “uhapsili” ubicu Mehmeda Selimovića i zadržali ga do dolaska policije. Policijskim službenicima je trebalo oko 10 minuta da dođu na lice mjesta – saznaje portal Crna-Hronika.


 
O svemu se oglasio roditelj čije dijete je ovaj pomahnitali narkoman i ubica pretukao.

 

- Prijavljeno je da je nasilnik napao djecu na poligonu. Danas je moje dijete bilo žrtva, sinoć je pregledano u UKC Tuzla i sada je dobro. Sutra može biti vaše dijete.

 


Molimo sve da ostave politiku po strani i da budemo jedinstveni u rješavanju ovog problema. Hitno je potrebno poboljšati zaštitu djece i odlučno suzbiti problem droge.

 

Bog je sačuvao moje djete zato pazite na svoju djecu. Sekunde do ktrastrofe, kad vakav ubije ženu i krene redom da ubija. Sreća što smo bili brzi pa ušli u kuću. Još jednom hvala Bogu i ovome Zemiru koji je sačuvao moje i svoje dijete. Čovjek je sam savladao ubicu i sačekao sa mnom 10 minuta policiju. Hvala Zemire” – napisao je roditelj čije dijete je fizički istupao pomahnitali ubica.

 

 

(DEPO PORTAL/af)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook