PRISJELA JOJ GAŽA

Detalji Severinine drame na granici: Policajci je ispitivali o Srebrenici i Oluji, pretresli joj auto...

Showbizz26.08.24, 12:06h

Detalji Severinine drame na granici: Policajci je ispitivali o Srebrenici i Oluji, pretresli joj auto...
Neću u Srbiju dok vlada nedemokratski režim - navodno im je poručila pjevačica

 

 

Pjevačicu Severinu Vučković je u nedjelju navečer srpska policija zaustavila na granici, pretresla auto te prepratila u zgradu policije na razgovor. Ona je te večeri trebala pjevati na privatnoj proslavi rođendana u Beogradu. Privatnu gažu je Severina ranije najavila, govori za 24sata.hr izvor blizak pjevačici. 


- Oko 19.45 je stigla na granicu, kod pregleda dokumenata pitali su je kad je posljednji put bila u Srbiji te pozvali da autom stane sa strane. Uzeli su joj dokumente te je satima čekala u autu, kad joj je granični policajac rekao da dolazi inspektor iz republičkog MUP-a. Došla su dva inspektora te zajedno s carinikom pretresla auto. Nisu našli ništa sumnjivo te su je pozvali na razgovor u zgradu policije - govori izvor i dodaje da je Severina pretpostavila da zaustavljanje ima veze s predsjednikom Vučićem. 


- Ispitivali su je o njezinima izjavama o Srebrenici, na što ima je ona rekla da su to povijesne činjenice. Pitali su je što misli o Oluji. Pitala je mlade policajce znaju li kako je rat počeo, oni su joj odgovorili da ga je započeo Tuđman. U razgovorima se spomenuo i Jasenovac. U jednom trenutku su je ispitivali o litiju u Srbiji - rekao nam je izvor.


Pjevačicu su pustili oko 23 sata kad joj je trebala početi gaža. 


- Neću u Srbiju dok vlada nedemokratski režim - navodno im je poručila pjevačica.


Severina se vratila doma. Pjevačica je posljednji put bila u Srbiji u svibnju 2024. godine.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook