Nepoznati detalj

Kate je ovo dopušteno, ali Meghan ne smije ni pomisliti na to: Čim je ušla u obitelj William joj je zabranio jednu stvar

Showbizz22.08.24, 16:51h

Kate je ovo dopušteno, ali Meghan ne smije ni pomisliti na to: Čim je ušla u obitelj William joj je zabranio jednu stvar
Sudeći prema novoj informacijama, Meghan Markle se također suočila s neočekivanom zabranom

 

 

Odnos princa Williama i njegovog brata Harryja već godinama je na 'klimavim nogama', a sve se dodatno pogoršalo kada su Harry i njegova supruga Meghan Markle odlučili odstupiti s mjesta starijih članova i preseliti u Ameriku. 

 

Od tada je par iznio niz optužbi protiv kraljevske obitelji, a bliski izvori otkrili su mnogo detalja o tome kako su se kralj Charles, kraljica Camilla, princ William i Kate Middleton odnosili prema Sussexima.

 

Sudeći prema novoj informacijama, Meghan Markle se također suočila s neočekivanom zabranom. Naime, kraljevski biograf Rob Jobson tvrdi da su tenzije bile očite već 2018., kada se Meghan Markle udala za Harryja. 

 

- William, i dalje zabrinut zbog ove veze, čak je od kraljice tražio da mladenka njegova brata ne nosi nakit iz kolekcije Diane, princeze od Walesa, iako je njegovoj supruzi Catherine dopušteno koristiti ga zbog svog položaja - piše Jobson.

 

Kako su William i Kate Middleton prije zaruka dugo bili u vezi, William se navodno zabrinuo koliko brzo je Harry odlučio oženiti Meghan. Za njihovu vezu doznalo se u lipnju 2016., a zaručili su se u studenom 2017, piše Glossy.

 

- Harry je tvrdio da je dobronamjernost Williama i Catherine nestala puno prije priprema za vjenčanje. William je rekao bratu kako vjeruje da je bolje dati Meghan više vremena da se prilagodi na kraljevski način života i predložio mu da 'ohladi' odnos - ističe autor. 

 

Uz to, Harryjevo je u svojim memoarima 'Rezerva' otkrio detalje fizičkog sukoba s Williamom, do kojeg je došlo nakon što je oženio Meghan. Naime, otkrio je da je William nazvao Meghan 'teškom, nepristojnom i oštrom', što je Harry nazvao 'papagajskim ponavljanjem novinskih naslova' o njegovoj ženi.

 

Tada je Harry napisao da je sukob eskalirao, sve dok ga William nije 'zgrabio za ovratnik, strgnuo mu ogrlicu i srušio ga na pod'.

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook