POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA

Lady Gaga sve iznenadila, iskopirala Silvanu Armenulić: I nakon 47 godina od smrti, vrijedna je spomena

Showbizz22.08.24, 11:50h

Lady Gaga sve iznenadila, iskopirala Silvanu Armenulić: I nakon 47 godina od smrti, vrijedna je spomena
I nakon 47 godina od smrti Silvane, vrijedna je spomena, kako u muzičkom kontekstu, tako i u fizičkom zbog rijetke ljepote koju je posjedovala

 

 


Pop zvijezda Lady Gaga objavila je spot za novu pjesmu sa Brunom Marsom pod nazivom “Die with a smile”. Ova numera privukla je veliku pažnju korisnika društvenih mreža u regionu, zbog Gaginog izgleda.

 

lady-gaga-kao-silvana


Razlog je stajling Lady Gage, koji umnogome podsjeća na one kojesu ranije nosile jugoslovenske folk pjevačice, Silvana Armenulić i Lepa Lukić, piše Azra.


I nakon 47 godina od smrti Silvane, vrijedna je spomena, kako u muzičkom kontekstu, tako i u fizičkom zbog rijetke ljepote koju je posjedovala.

 

silvana-armenulic


Slična frizura Lady Gage i plava haljina bili su dovoljni da ljudi na društvenim mrežama počnu da pišu kako je jedna od najpopularnijih pjevačica na svijetu iskopirala legendu narodne muzike.


Ipak, bilo je i onih koji tvrde da podsjeća i na Lepu Lukić.

 


Pjesma “Die with a smile”, oborila je brzo rekorde slušanosti, te je za 24 sata postala najslušanija numera u tom periodu u cijeloj karijeri za Bruna, a druga po redu za Lady Gagu.


- Dok čekate moj novi album, stiže duet s Bruno Marsom – najavila je Gaga na Instagramu.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook