pred veliki jubilej RK ‘Jajce’ i koncert

'Lijepo je doći u svoju čaršiju': Al'Dino se prisjetio djetinjstva i svojih početaka... Volio je rukomet, ali muzika je pobijedila

Showbizz22.07.24, 19:54h

'Lijepo je doći u svoju čaršiju': Al'Dino se prisjetio djetinjstva i svojih početaka... Volio je rukomet, ali muzika je pobijedila
Imao sam 7 godina i bili smo stotinjak metara udaljeni od rukometnog stadiona. Na njega sam dolazio skoro svaki dan da se igram. Kasnije sam se upisao na rukomet i trenirao jedno vrijeme. Sa nekih 15 ili 16 godina, rukomet mi je tad bio sport broj jedan - prisjetio se popularni pjevač

 

 


U povodu proslave 70. godišnjice postojanja Rukometnog kluba Jajce, poznati bosanskohercegovački kantautor, glazbenik i pjevač, Aldin Kurić, poznatiji kao Al'Dino, održat će svoj solistički koncert u srijedu, 24. srpnja u 21 sat u Jajcu.


Al'Dino, koji je rođen i odrastao u Jajcu, uvijek je imao posebnu vezu sa svojim rodnim gradom. Povodom ovog koncerta, podijelio je svoje emocije i sjećanja vezana za Jajce, njegove stanovnike i Rukometni klub Jajce.


- Poseban je osjećaj pjevati u rodnom gradu zato što prvo 90 posto publike poznaješ, onda se tu osjećaš domaćim. To vam je isto kao kad bi pjevao i pokušao da oraspoložiš svog najboljeg prijatelja koji te poznaje u dušu, u srce, od samog djetinjstva, tako da je nekad i mnogo teže, a nekad i lakše. Zavisi iz koje se strane gleda - kazao je Al Dino.


Pored svojih glazbenih uspjeha, Al'Dino je istaknuo važnost podrške koju je uvijek imao iz Jajca, što mu je mnogo značilo tijekom karijere.


- Podrška iz rodnog grada uvijek je dolazila u vidu nekih ohrabrenja i lijepih poruka, u vidu ponosa što iz njihovog grada dolazim ja. U nabrajanju tih poznatih i znamenitih osoba koji su iz Jajca, uvijek sam bio spomenut, što mi je značilo mnogo - naveo je Al'Dino.


Osim ljubavi prema glazbi, Al'Dino se prisjetio i svojih mladenačkih dana provedenih uz rukomet, te veze s Rukometnim klubom Jajce.


- Moja sjećanja na Rukometni klub "Jajce" sežu od mog ranog djetinjstva kada smo se preselili u Donje Pijavice. Imao sam 7 godina i bili smo stotinjak metara udaljeni od rukometnog stadiona. Na njega sam dolazio skoro svaki dan da se igram. Kasnije sam se upisao na rukomet i trenirao jedno vrijeme. Sa nekih 15 ili 16 godina, rukomet mi je tad bio sport broj jedan (…) Jajce je uvijek imalo dobar i respektabilan rukometni tim, i šteta je što sada rukometni klub ne ubire uspjehe i ne postiže rezultate kao nekad prije rata - prisjetio se  Al'Dino, priopćili su organizatori.


(FENA/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook