VIDEO/ iznevjerio je na kraju života?

Shannen Doherty se rastala samo dan prije smrti, optuživala supruga da odugovlači zbog novca i čeka da ona umre

Showbizz16.07.24, 13:19h

Shannen Doherty se rastala samo dan prije smrti, optuživala supruga da odugovlači zbog novca i čeka da  ona umre
- Svjesno se zauvijek odričem bilo kakvog prava na primanje uzdržavanja od supružnika ili partnera - napisala je u sudskim dokumentima

 

 

Nedavno preminula zvijezda serije "Beverly Hills", Shannen Doherty, i Kurt Iswarienko vjenčali su se 2011. godine, a braku je bio kraj tek dan prije njene smrti.

 

Doherty je posljednje dane svog života provela zatrpana brakorazvodnom papirologijom, a u petak, 12. jula, konačno je potpisala dokumente za razvod braka. Iswarienko je dokumente potpisao tek nakon što je Doherty izgubila borbu protiv raka dojke.

 

Glumica potpisala zahtjev za odricanje od uzdržavanja supružnika te tako pristala na "standardni ili neosporni razvod" braka. To ukazuje da su se glumica i fotograf rastali bez uplitanja suda, a u dokumentima je stajalo da je "obostrana želja da se postigne konačno rješenje svih zajedničkih imovinskih interesa te sva pitanja koja se odnose na imovinu".

 

 

- Svjesno se zauvijek odričem bilo kakvog prava na primanje uzdržavanja od supružnika ili partnera - napisala je u sudskim dokumentima do kojih je došao The Sun.

 

Oboje su tražili da sud ukine uzdržavanje za obje strane

 

Doherty i Iswarienko prvi put su primjećeni zajedno 2008. godine, a vjenčali su se u oktobru 2011. godine. Bili su zajedno i kada je Doherty dijagnosticiran karcinom dojke, no ona je podnijela zahtjev za razvod tek u aprilu 2023., navodeći Iswarienkovo nevjerstvo kao razlog. Nakon toga ga je optužila da namjerno odugovlači pravni proces kako izbjegao plaćanje njenog liječenja.

 

 

Bio joj je to treći brak.

 

(DEPO PORTAL/au)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook