'pos'o je dobar, a para laka'

Traže se statisti za snimanje orgija u filmu o caru Dioklecijanu: 'Honorar je pristojan', kažu iz zagrebačke agencije

Zabava05.07.24, 15:11h

Traže se statisti za snimanje orgija u filmu o caru Dioklecijanu: 'Honorar je pristojan', kažu iz zagrebačke agencije
“Za scenu orgija koja se snima 7. i 8. kolovoza u jednom zagrebačkom studiju tražimo veći broj žena i muškaraca koji su spremni biti goli i simulirati seksualni odnos s jednim ili više partnera, obučeni jedino u ten tange ili sleep gaćice”, kažu u agenciji

 

 

Svi koji su željni izaći iz svakodnevne rutine, učiniti nešto “ludo” i pritom zaraditi koji euro mogli bi se prijaviti na neobičan oglas koji je nedavno objavila poznata casting agencija iz Zagreba.


Agencija Serena Production&Casting u potrazi je za više muškaraca i žena koji bi snimali scenu orgija za igrano-dokumentarni serijal i film o caru Dioklecijanu, prenosi Dnevno.hr.


“Za scenu orgija koja se snima 7. i 8. kolovoza u jednom zagrebačkom studiju tražimo veći broj žena i muškaraca koji su spremni biti goli i simulirati seksualni odnos s jednim ili više partnera, obučeni jedino u ten tange ili sleep gaćice”, kažu u agenciji.


Pristojan honorar


Dodaju i kako je sudjelovanje u projektu pristojno honorirano (za ovako nepristojnu scenu), no o tome više nakon prijave.


Iz agencije također mole da im se javljaju samo ozbiljni kandidati, a nužno je poslati fotografiju lica i cijelog stasa u bikiniju ili kupaćim gaćicama.


U obzir dolaze i tetovirani statisti, no vizažisti će prvo morati procijeniti koliko je vremena potrebno za prekrivanje tetovaža.


Stoga, ako želite iskusiti razuzdanost rimskog doba, ne čekajte previše nego pokažite svoje tijelo i uživajte!


(DEPO PORTAL/jk)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook