Minhen

Djevojčica porijeklom iz BiH nestala u Njemačkoj: Navodno bila u kontaktu s dva Afganistanca

Hronika04.07.24, 09:28h

Djevojčica porijeklom iz BiH nestala u Njemačkoj: Navodno bila u kontaktu s dva Afganistanca
U opisu nestale Senade stoji je visoka 163 cm, ima smeđu kosu do ramena, a u vrijeme nestanka na sebi je nosila zelene hlače, crni top i bijele patike

 

 

Trinaestogodišnjakinja iz Minhena vodi se kao nestala od subote (29. juna) od 11 sati sati. Zadnji put je viđena u zoni Stare botaničke bašte u München-u. Mediji prenose da su već obavljene opsežne pretrage, koje nažalost još nisu dale nikakve dodatne tragove o tome gdje se 13-godišnja T. Senada nalazi.

 

Njena porodica je putem društvenih mreža podijelila poziv za pomoć u pronalasku. Prema njihovim navodima, djevojčica je "vjerovatno bila u kontaktu s dvojicom muškaraca afganistanskog porijekla". 

 

Ko je vidio 13-godišnjakinju poslije 11 sati od subote, 29. juna 2024? Ko je bi mogao dati druge informacije koje bi mnogle dovesti do nestale djevojčice? Mole se svi koji mogu dati relevantne podatke da kontaktiraju sjedište policije u Münchenu na 089/2910-0 ili bilo koju drugu policijsku stanicu.

 

Navedeno je da je prezimo poznato policiji. U opisu nestale Senade stoji je visoka 163 cm, ima smeđu kosu do ramena, a u vrijeme nestanka na sebi je nosila zelene hlače, crni top i bijele patike.

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook