dijamant

Turci tvrde, sve je dogovoreno: Edin Džeko odlučio gdje će nastaviti karijeru

Sport01.07.24, 09:43h

Turci tvrde, sve je dogovoreno: Edin Džeko odlučio gdje će nastaviti karijeru
Dijamant ima nekretnine i restoran u Splitu i Dubrovniku

 


Edin Džeko trebao bi potpisati ugovor s Hajdukom na dvije godine, prenose turski mediji.


Nogometni Euro gotov je za Hrvate, Vatreni su svoje odradili u Njemačkoj, a sad je vrijeme za povratak na domaća zbivanja.

 

Konkretno, na transfere domaćih klubova, a turski mediji pišu da je Hajduk odradio jedan veliki. Edin Džeko navodno je odlučio pristupiti Hajduku na sljedeće dvije sezone.

 

Turski Fotospor prenosi kako je odlučio potpisati dvogodišnji ugovor na Poljudu, iako ima važeći ugovor s Fenerom, odnosno unosnu ponudu iz Saudijske Arabije. Dodaju kako je odlučio parafirati ugovor s Bijelima kako bi bio bliže svojim ulaganjima u toj zemlji.

 

Također, želi biti bliže porodici u Sarajevu i držati svoje poslove u Dalmaciji na oku. Dijamant ima nekretnine i restoran u Splitu i Dubrovniku.

 

“Džeko planira igrati još dvije godine, a poslije nogometne karijere planira se baviti biznisom, a ne nogometom. Gotovo sva njegova poslovna ulaganja su u Hrvatskoj“, pišu Turci.

 

Teško je reći kad bi do samog čina konačno moglo doći jer ima važeći ugovor s klubom iz Istanbula, ali očekuje se da bi se to moglo dogoditi u sljedećih nekoliko dana.

 

 

(N1/DEPO PORTAL/af)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook