Skladan par

Ona mu je ukrala srce: Ovo je ljubavna priča Jale Brata i njegove Alme

Showbizz29.06.24, 20:42h

Ona mu je ukrala srce: Ovo je ljubavna priča Jale Brata i njegove Alme
Alma je porijeklom iz Tuzle, a često na svom profilu na društvenoj mreži Instagram ima običaj da objavljuje fotografije sa suprugom

 

 

Jasmin Fazlić, poznatiji kao Jala Brat više od šest godina uživa u braku sa svojom suprugom Almom.
 

Poznato je da Jala Brat ne voli detalje svog privatnog života iznositi u javnost, ali zahvaljujući društvenim mrežama često imamo priliku vidjeti koliko je jaka ljubav između njega i njegove supruge.
 

Osim u ljubavi uživaju i u zajedničkim putovanjima i luksuznom načinu života.


Alma je vlasnica kozmetičkog salona u Sarajevu, a u javnosti se ne pojavljuje često. Naravno, svom suprugu pruža podršku u muzičkoj karijeri.
 

Prošle godine su proslavili šestu godišnjicu braka, a Jala joj je poklonio prsten sa dijamantom.
 

“Kad sam te zaprosio, imao sam jedva za prsten, ali sam imao tvoju potpunu ljubav i podršku. Evo, i nakon svih tih godina, ništa se nije promijenilo, osim što sada mogu što sada mogu da ti poklonim dijamant. Voljena si zauvijek”, napisao je tada.
 

Alma je porijeklom iz Tuzle, a često na svom profilu na društvenoj mreži Instagram ima običaj da objavljuje fotografije sa suprugom.


Njih dvoje upoznali su se u Sarajevu sasvim slučajno preko muzičara sa kojim je Jala sarađivao, prvo su bili prijatelji, a onda su odlučili da započnu romansu.


Vjenčali su se 2017. godine. Veliko svadbeno slavlje održano je u jednom od hotela na Ilidži, a veselju je prisustvovao veliki broj gostiju.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook