Popularna pjevačica

Senidah progovorila o tvrdnjama da je na meti bh. mafije

Showbizz21.06.24, 11:47h

Senidah progovorila o tvrdnjama da je na meti bh. mafije
Progovorila je i o vezi s osam godina mlađim dečkom

 

 

Pjevačica Senida Hajdarpašić zakazala je prvi solistički koncert u Beogradu. Ona će se s fanovima družiti na Tašmajdanu 30. avgusta. Muzička zvijezda iz Slovenije je u razgovoru za Kurir istakla da je veoma uzbuđena, a pričala je i o drugim aktuelnim temama iz njene karijere i privatnog života.
 

- Veoma sam uzbuđena zbog koncerta. Tašmajdan je veliki prostor, nisam još počela s probama, uskoro ću – rekla je Senida, koja je prošle godine dijelila veliku scenu na Kalemeganu s pjevačicom Lepom Brenom koja joj je poslije njihovog zajedničkog projekta postala veoma dobra prijateljica.
 

- Lepa Brena je divna. Za nas dvije svi kažu da smo spoj nespojivog, koji je odličan. Privatno se družimo, često se i čujemo. Kada je čula da ću imati koncert, pozvala me je i rekla da joj je jako drago – rekla je Senida, koja nije željela da otkrije da li će Lepa Brena biti gost na njenom koncertu.


- Istina je da priželjkujem zajednički projekt s Lepom Brenom. Ništa nije iskjučeno – dodaje ona.
 

Prošle godine je Senida s Dinom Merlinom udružila snage, te su snimili duet pod nazivom "Dođi".
 

- Iskreno, imala sam veliku tremu prije nego što je došlo do našeg prvog susreta. Vrzmala sam se po stanu gore-dolje, a kada sam vidjela koliko je normalan čovjek, odmah sam se opustila. Napravili smo super stvar - rekla je pjevačica, koja inspiraciju nalazi u svom životu koji je u jednom periodu bio posebno bolan.
 

- Sve u životu što mi se dešavalo, a posebno oni teški, bolni momenti, e te emocije su sa mnom u studiju dok snimam pjesmu – rekla je Senida.
 

Da pjevačica ima dečka, saznalo se krajem 2019. godine, a tek nedavno je pokazala kako njena jača polovina izgleda. Kako se pisalo, Marko je osam godina mlađi od nje, a radio je kao obezbjeđenje u jednom klubu i s pjevačicom se upoznao sasvim slučajno. Nije im dugo trebalo da uplove u vezu, a sada je Senida otkrila da li sebe uskoro vidi u vjenčanici.
 

- Iskreno, nedavno sam uživala na jednom slikanju, isprobavala sam vjenčanice i bilo mi je super. Vidim sebe u bijelom svakako. Volim da nosim bijelu odeću, a što se vjenčanja tiče, ne znam baš da li ću tada nositi klasičnu vjenčanicu ili neku haljinu. Vjenčanje bih napravila negdje na moru, ali ne samo uz najintimniji krug ljudi, nego bih voljela feštu, baš pravi parti. Sretne momente treba dijeliti sa što više dragih osoba. A što se tiče pjevača, još ne znam ko bi uveseljavao goste, voljela bih možda da nam pjeva Dino Merlin – rekla je Senida, koja je otkrila da uživa u vezi sa svojim partnerom.


- Nama je super. Lijep smo par, dobro se slažemo, on čak i nije ljubomoran, razumijemo se, vjerujemo jedno drugome, mislim da je to najvažnije. A da li ćemo vezu podići na još viši nivo, ne znam – kaže pjevačica.
 

Senida je prije tri godine, kako su mediji pisali, bila napadnuta u jednom klubu u Prnjavoru u BiH, gdje je imala nastup. Dok je pjevačica bila na sceni, bačen je suzavac na binu, zbog čega je nastup odmah prekinut. U estradnim krugovima se polemiše o tome da je Senida već dugo na meti mafije.
 

- Iskreno, ne bih uopšte da pričam na tu temu. Nije prijatno. Sve je super. Ja nemam tamo nikakav problem, nikad ga nisam ni imala. Možda su neki drugi ljudi imali problem, ja ne… Nisam dobijala nikakve prijetnje – ističe Senida.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook