tragedija

Pronađeno tijelo djevojčice koja se utopila u Drini: Tek je završila osmi razred

Hronika20.06.24, 18:54h

Pronađeno tijelo djevojčice koja se utopila u Drini: Tek je završila osmi razred
Nesretni događaj se desio kada je djevojčica otišla na kupanje sa svojom tetkom.

 

 

Tijelo djevojčice M.J., koja se u srijedu utopila u rijeci Drini u selu Mačvanski Prnjavor, pronađeno je danas oko 14 sati u Salašu Crnobarskom, na potezu Manjež.

 

Ronilački timovi tragali su satima za tijelom djevojčice, koja je nedavno završila osmi razred. Nesretni događaj se desio kada je djevojčica otišla na kupanje sa svojom tetkom. Njeno tijelo pronađeno je znatno udaljeno od mjesta gdje je ušla u vodu, prenosi ATV.

 

- Ja sam uzrujana sve vrijeme od juče kada sam čula da je otišla na kupanje u Drinu. Maloprije su nas zvali da dođemo kako bismo identifikovali tijelo, ali nisam imala snage da vidim to. Pronašli su njeno tijelo poprilično udaljeno od mjesta gdje je ušla u vodu. Od juče ni djeca ni ja nismo spavali. Muž je upravo otišao tamo, tresem se sve vrijeme, ne znam kako je mogla da je odvede tamo -rekla je tetka stradale djevojčice.

 

- Velika tuga je zavladala, ne znam kome je teže. Moja sestra, djevojčicina majka, je na lijekovima, uopšte ne zna za sebe. Tuga je gledati sve to, ne znam šta će biti kad nam sve ovo dođe u glavu. Trebalo je da slavi maturu, prije neki dan me zvala da me pita hoću li joj kupiti torbicu. Svi smo se radovali tome, pogotovo ona, tako je bila vesela i radnosna, jedva je čekala proslavu - dodala je tetka.

 

 

 

(DEPO PORTAL/af)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook